Provedite Valentinovo u karnevalskoj Veneciji uz Best Travel i jednodnevni izlet 16.02.2019.! Uključen je prijevoz autobusom iz Zagreba, pratitelj putovanja...219kn/osobi!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa iz Zagreba u 04:30 sata sa Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506! Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje i odabrani datum 16.02.2019.!


Venecija – Valentinovo i karneval 2019. - 1 dan autobusom

Provedite Valentinovo u karnevalskoj Veneciji!

Datum putovanja: 16.02.2019. 

Autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke!

To je vrijeme kada cijeli grad postaje jedna pozornica. Vrijeme kada domaćini izvade i i pokažu svoje najraskošnije maske, vrijeme koje nas barem na tren vrati u dimenziju svih onih raskošnih balova, vrijeme kada svatko može biti netko drugi. I tako još od davne  1268. godine.


Program putovanja

Polazak autobusa iz Zagreba u 04:30 sata  sa Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Moguć je ukrcaj putnika na Vratima Jadrana. Slijedi  vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja prema Punta Sabbioni. Kraći odmor te odlazak , ukrcaj na vaporetto ( turistički brod) te plovidba od Punta Sabbioni do centra Venecije sa usputnim panoramskim razgledavanjem venecijske lagune s mnogobrojnim otocima. Imati će te prilike ćuti priče o Mlečanima, velikim duždevima, poznatim zabavama pod maskama i bijegu iz zatvora Rudolfa Casanove.

Nakon pristajanja na otok San Marko slijedi šetnja do najimpresivnijih znamenitosti Venecije: Piazzia San Marko, Duždeva palača, most Uzdaha, most Rialto.  Po završetku razgledavanja, slijedi slobodno poslijepodne za vlastite programe, šetnju, shopping, talijanski capuccino i uživanje u čarima Venecije i venecijanskih maski… Oko 18.00 h povratak brodom s Trga Sv. Marka prema Punta Sabbioni. Predviđen dolazak u Zagreb je u kasnim večernjim satima.