PodržimoNaše

5 tretmana akupunkturom u Zagrebu! Uz popust od 67% riješite se zdravstvenih problema, ublažite tegobe i živite kvalitetnije!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 750 kn
Ušteda 67%
Cijena 250 kn

Akupunktura u Zagrebu! Uz 67% popusta i 5 tretmana riješite se zdravstvenih tegoba koje ometaju Vaš svakodnevni život!

Akupunktura je starokineska metoda liječenja uz pomoć igala koje se zabadaju u određene točke na koži.

Tretmani se provode iglama tankima poput vlasi, načinjenima od plemenitih metala. Broj igala koje se koriste i dubina uboda ovisi o stanju pacijenta i vrsti poremečaja. U toku jednog tretmana uglavnom se koristi 6 do 12 igala, iako ih može biti i manje, pa čak i više od dvadeset. Igle se ubadaju u tijelo od 2 milimetra do nekoliko centimetara dubine, te ostaju zabodene uglavnom od 15 do najviše 30 minuta.

Poznato je da je akupunktura izuzetno djelotvorna i kod komplikacija nakon operacija, kemoterapije i zračenja, sinusitisa, opstipacija, bolova koštanog i mišičnog sustava. Tretmani akupunkture ublažavaju i liječe i upale mjehura, bubrega i prostate, bolove uzrokovane bubrežnim kamencima te inkontinenciju i nočno mokrenje u krevet, ali i impotenciju.

Akupunktura pomaže i kod psihosomatskih oboljenja i poremečaja, kao što su, primjerice, glavobolja, migrena, neuralgija, fantomski bolovi, te različitih psihičkih poremečaja i oboljenja, depresi je, bulimije, anoreksije, pretjerane težine i poremečaja spavanja. Primjenjuje se i u liječenju ovisnosti o alkoholu, nikotinu, tabletama i drogama.

Kako akupunktura daje dobre rezultate i u liječenju djece, primjerice u slučaju alergije, ali i kod astme, epilepsije i poremečaja u razvoju, njoj se mogu podvrgnuti i djeca od osme godine života.