Dolaskom u luksuzne sobe Prima Luce, u živahnom srcu grada Splita, dočekat će Vas topli osmijeh članova osoblja uz besplatno piće! Kupon za ponudu vrijedi od 02.01.19. do 31.03.19.!

PRIMA LUCE LUXURY ROOMS

Prije više od pola stoljeća naš grad je dobio svoju prvu zračnu luku, kao i svoju prvu robnu kuću: Robna kuća "Prima" otvorena je u samom srcu starog grada Splita, na trgu Gaje Bulata. Kako se grad proširio, a trgovci su otkrili prednosti prodaje širokog asortimana proizvoda na jednom mjestu, "Prima" postaje "Prima Grad", sinonim za robnu kuću. Nedavno je, međutim, njegova uloga počela mijenjati, postajući sve više i više usmjerena prema ugostiteljskom sektoru.

PRIMA LUCE Luxury Hotel otvoren je 2017. godine, nakon opsežnih građevinskih radova pod bliskim nadzorom lokalnog konzervatorskog odjela. Ovaj ultramoderni luksuzni hotel, koji je dizajnirao Antun Šatara, nalazi se na 3. katu zgrade, pružajući neopisiv pogled na cijeli grad Split. U prizemlju zgrade nalazi se novootvoreni svjetski klasični "Central" klub; najgornji kat zauzima caffe bar; dok preostali katovi i dalje djeluju kao robna kuća, koja nude renomirane robne marke.

Dodatne pogodnosti: dječji krevetić je besplatan i izdaje se na zahtjev; besplatan WI-FI; popust od 20 % na walking tour Dioklecijanove palače i povijesnog dijela grada.


SOBE 

Sve luksuzne sobe Prima Luce su klimatizirane i zvučno izolirane, s hlađenim ležajima s anatomskim madracima, mini barovima, besplatnim Wi-Fi-jem velike brzine i kupaonicama opremljenim dizajnerima keramičkih pločica i sanitarnih prostorija.


Dolaskom u luksuzne sobe Prima Luce, u živahnom srcu grada Splita, dočekat će Vas topli osmijeh članova osoblja uz besplatno piće!

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail prima.luxury5@gmail.com ili na mobitel 099 2745 078 ili 099 2745 072, uz KOD kupona po primitku kupona.