Početak 2019., neka Vam ostane u pamćenju uz idealni odmor za dvoje u predivnom Splitu... Kupon za ponudu vrijedi od 02.01.19. do 31.03.19.!

LUXURY ROOMS LIDIJA:

Luksuzne sobe Lidija smještene su starom dijelu grada Splita jednom od najprestižnijih i najljepših stambenih dijelova grada pod nazivom Varoš. Odlična lokacija svega 5 minute hoda od UNESCO-ve Palače čini ovu nekretninu najboljim izborom iznajmljivanja, bilo da putujete na posao ili za užitak.


Objekt se sastoji od 2 luksuzne queen sobe s vlastitim kupaonicama, opremljene finim namještajem, drvenim namještajem i modernim kupaonicama s dizajnerskom keramikom, tuš kabinom, sušilom za kosu i besplatnim toaletnim potrepštinama te zajedničkim prostorom. Sve sobe su klimatizirane i zvučno izolirane, s besplatnom posteljinom i bežičnim pristupom internetu.


Također nudimo izlete na obližnje nacionalne parkove!

Ako imate bilo kakvih dodatnih upita ili trebate pomoć s bilo kojom drugom pitanjem, slobodno nas kontaktirajte. Dostupni smo putem e-pošte i mobitela (tekst, Viber, WhatsApp) 24 sata dnevno.


 

Dječji krevetić je besplatan i izdaje se na zahtjev!

Lokacija:

Varoš, nekada naselje koje su gradili lokalni farmi i ribari, a danas turističko središte grada s brojnim konobama, restoranima, kafićima, umjetničkim galerijama i malim trgovinama, to je četvrt u srcu Splita, gdje su povijest i tradicija spojeni zajedno stvorili autentičnu atmosferu na svakom koraku.



Labirint pješačkih uličica koji se vijugaju oko nekoliko povijesnih crkava postupno se uzdiže prema parku-šumi Marjan, zaštićenom prirodnom rezervatu nazvanu "pluća grada" od strane mještana.

Idite van, istražite uske uličice obrubljene tradicionalnim kamenim kućama i dopustite da usvojite tipično lokalni način života prema kojem je Split poznat. 


Dvokrevetne sobe s anatomskim madracima, visokim stropovima, slikama, velikim garderobnim ormarima i drvenim podom. Smještaj je prozračan s dva kauča na razvlačenje, foteljom, velikim kliznim ležajem, stolom i TV-om ravnog ekrana. Kupaonica sadrži tuš, perilicu rublja, sušilo za kosu i kompletan kozmetički pribor. Potpuno opremljena kuhinja (pećnica, ploča za kuhanje, hladnjak, zamrzivač, kuhalo za kavu, aparat za kavu, mikrovalna pećnica, kuhinjska oprema i prostor za posluživanje jela). Za one koji vole piti kavu vani ili doručak, tu je i privatna terasa s prirodnim cvjetovima i prostorom za sjedenje, a oni koji se vole sunčati i piti koktele, imaju i terasu veličine cijelih soba s ležaljkama. Luksuzne sobe renovirane su pod nadzorom konzervatora i nude besplatni bežični pristup internetu, satelitsku i kabelsku TV, klima uređaj, posteljinu, toaletne potrepštine i pribor za kuhanje. Apartman se sastoji od terase za sunčanje, terase za piće, velike spavaće sobe, prozračnog i prostranog dnevnog boravka i potpuno opremljene kuhinje. Tu su i prirodno cvijeće i slike, a zbog lokacije sve je nadohvat ruke (palača, šetalište, restorani ...)