Odmor na Velom Lošinju uz 3 dana/2 noćenja za dvoje u apartmanu Taja uz opcije ulaznica za Apoksiomen muzeje, kao i biking ili hiking turu s poznatim penjačem otoka...od 1149 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između 2 opcije idealnog odmora na bajkovitom Velom Lošinju...Ponuda se može iskoristiti isključivo od 02.01.19. do 31.03.19.!

Zašto baš Veli Lošinj?


Apartman Taja

Apartman 3* - 31 m2
Broj soba: 1
Broj ležaja: 2
Pomoćnih ležaja: 1
Kupaonica sa WC-om, tuš: 1
Kuhinja: dnevna soba, blagovaonica i kuhinja su jedna soba
Etaža: Prizemlje
Pogled iz smještaja: vrt


Opremljenost smještaja: 
opremljena kuhinja: štednjak, pećnica, hladnjak s zamrzivačem, perlicia za posuđe aparat za kavu, mikrovalna pećnica, kuhinjske krpe.
SAT-TV
Klima uređaj
Grijanje
Perilica za rublje
Internet pristup
Posteljina
Ručnici
Sef


Udaljenosti do (m)

Mora: 400
Najbliže plaže: 650
Centra mjesta: 400
Trgovine: 300
Restorana: 350
Parkirališta: 0
Sportskih terena: 200
Marine: 400
Ronilačkog centra: 950
Diskoteke: 3000
Ambulante: 3000
Ljekarne: 3000
Glavne prometnice: 30
Zračne luke Rijeka (km): 120


Veli Lošinj

Veli Lošinj smješten je na južnom dijelu otoka Lošinja, uz dvije susjedne uvale, u sjevernom podnožju brda Sveti Ivan. Visoke kuće, u prvom redu oko luke, te brojne raskošne vile s lijepim vrtovima, nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode, glavne su značajke ovog lijepog gradića, koji je sa svojih 1000 stanovnika, drugo naselje po veličini na otoku.
U vrtovima Velog Lošinja i velološinjskom parku, ispred današnjeg liječilišta, a nekadašnje rezidencije nadvojvode Karla Stjepana, ima više od 200 botaničkih vrsta. U neposrednoj blizini Velog Lošinja smještena je mala ribarska lučica Rovenska, koja plijeni pažnju svojom prekrasnom plažom, ribarskim ugođajem, tradicijom ljudi koji su svoj život posvetili moru i izravnom dodiru s prirodom.