LAST MINUTE doček 2019. u Termama Čatež! 4 dana/3 noćenja s polupansionom, kupanjem u zimskoj termalnoj rivijeri, svečanom večerom i glazbom u Hotelu Čatež 3* ili Hotelu Toplice 4*!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tradicionalni novogodišnji aranžman Palma Travel u Termama Čatež! Provedite najdužu noć u jednom od najboljih SPA & Wellness resorta u Sloveniji. Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti u terminima: 29.12.18.-01.01.19. ili 30.12.18.-02.01.19.

PONUDA ZA NOVU GODINU

u HOTELU ČATEŽ 3*:

4 dana/3 noćenja s 3 polupansiona (buffet doručak i večera), boravišnu pristojbu i prijavu, kupanje u bazenskom kompleksu Čatež i 1x dnevni ulaz u zimsku Termalnu rivijeru, svečanu novogodišnju večeru i čašu pjenušca, glazbeni i animacijski program

Ponuda: restoran, aperitiv bar, spa i wellness centar, zdravstveni centar, hotelski bazeni (dva unutarnja i jedan vanjski bazen), internet kutak, parking.

Sobe: dvokrevetne s balkonom ili francuskim balkonom - klima uređaj, bračni krevet (mogućnost odvojenih kreveta), mogućnost smještaja jednog dodatnog kreveta ili dječjeg krevetića, kupaonica s tušem, WC, sušilo za kosu, mini bar, sef, telefon, SAT TV.

u HOTELU TOPLICE 4*:

4 dana/3 noćenja s 3 polupansiona (buffet doručak i večera), boravišnu pristojbu i prijavu, 2x dnevni ulaz u zimsku Termalnu rivijeru, svečanu novogodišnju večeru i čašu pjenušca, glazbeni i animacijski program

Ponuda: restoran, tropski vrt, dječja igraonica, mini-casino, Thai - centar tajlandskih masaža, sportski centar, vlastiti parking.

Sobe: dvokrevetna soba s balkonom: klima uređaj, francuski krevet (ili mogućnost odvojenih kreveta), mogućnost smještaja 1 dodatnog ležaja ili dječjeg krevetića, kupaonica s kadom, WC, sušilo za kosu, mini bar, sef, telefon, SAT TV.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA PROVJERA raspoloživosti soba i termina na e-mail klicni.center@palma.si ili telefonom na broj 00386 123 92 590 / 591, nakon kupnje kupona OBAVEZNA REZERVACIJA sobe i termina uz KOD i ID sa kupona.

Hotel Toplice 4*

Sve pod jednim krovom

Zašto izabrati hotel Toplice? Jer djeca obožavaju bazene! Zbog povezanosti hotela sa zimskom Termalnom rivijerom i neposredne blizine ljetne Termalne rivijere, hotel Toplice je izvrstan izbor za obitelji i ljubitelje aktivnog odmora.

Pod jednim krovom, putovi vas vode do vodenih doživljaja na zimskoj Termalnoj rivijeri sa Sauna parkom, koji u hladnijim mjesecima nude dašak ljeta, i do tajlandskih masaža, te aktivnosti u Sportskom centru. 

Restoran, u kojem uživate u samoposlužnim doručcima i večerama, povezan je sa atraktivnim tropskim vrtom. Djeca rado posjećuju dječji kutak sa vodenom animacijom.

Hotel Toplice nudi smještaj u 131 sobi, 4 apartmana i 4 obiteljske suite. Suvremeno opremljene sobe jamče ugodan odmor. Dvokrevetne sobe su prostrane i nude mogućnost dodatnog kreveta. Apartman i obiteljske suite primjerne su i za više člane obitelji. 

Hotel ima vlastito parkiralište.

Vezni hodnik s hotelom Čatež, omogućava neposredan dostup relaksacijskim programima u Spa & wellness centru i ponudi suvremenog Zdravstvenog centra.

Na zimskoj Termalnoj rivijeri zaplivajte u termalnoj vodi najvećeg natkrivenog kompleksa bazena i otkrijte vodeni raj na više od 2.300 m2 unutarnjih termalnih površina sa vodenim atrakcijama.

Pod tri kupole zimske Termalne rivijere pozivaju vas bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišta... Kada je sporosti dosta, slijedi zabava na valovima ili na divljoj rijeci. Spustite se u vodene doživljaje na toboganu skakaonici ili kamikazi. 

Hotel Čatež***

Riznica zdravlja i dobrih osjećaja

U zaklonu ugodnog hotela, biti će vam kao doma! Hotel Čatež, gostima na odmoru, ali i onima koji u Terme Čatež dolaze zbog zdravstvenih poteškoća, nudi ugodan ambijent. Svoj dom za odmor ovdje će pronaći i obitelji, koje se mogu smjestiti u prostrane hotelske suite.

Sa Zdravstvenim centrom čini centralni dio ponude lječilišne djelatnosti za uspješan oporavak bolesnika i njihovo uključivanje u svakodnevni život. 
Vezni hodnik s hotelom Toplice omogućava neposredan ulaz u zimsku Termalnu rivijeru i u Sportski centar.

Hotel Čatež nema arhitektonskih prepreka, stoga je primjeren i za goste s poteškoćama u kretanju. U dvije konferencijske dvorane priređuju se manji poslovni i društveni događaji.

U nježno osvijetljenim prostorima „razmazit“ ćemo vas masažama, jedno i više dnevnim programima dobrog osjećanja, u dvoje ćete uživati u sauni i whirlpoolu, ekskluzivnom SPA kozmetikom Pevonia Botanica, Perron Rigot i O.P.I., manikurom i pedikurom, te make-upom pobrinuti ćemo se za blistavi sjaj vašeg lica i harmoniju tijela i duha.