PodržimoNaše

Samo na Crnom Jaju! Robot usisivač GALAXY II - automatski robot uz 50% popusta! Podesite mu vrijeme čišćenja i uživajte u čistoći vašeg doma! Amex i Diners do 6 rata!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Robot usisivač GALAXY II je automatski robot koji svakodnevno ili ako je potrebno i više puta dnevno temeljito očisti podne površine!

Robot usisivač GALAXY II je gotovo nezamjenljiv u obiteljima, koje imaju malu djecu i gdje također kuće psi i mačke, jer je uvijek u spremnosti da usisa prosute stvari i svakodnevno uklanja životinjske dlake. Podnu površinu očisti četkom, usisa, obriše i dezinficira.


Usisani sadržaj pohrani u spremnik, koji je razdjeljen na dva djela - mikro prašina je pohranjena u dobro zatvoren dio, stoga se ne može vratiti nazad u prostor.

Ostalo  smeće pohranjeno je u drugom djelu spremnika, sve skupa jednostavno ispraznimo u kantu za smeće, time se eliminiraju papirnate vrećice, gdje se kupi smeće i prašina i uz svako uključenje usisivača šire neugodan smrad po stanu.

Usisati će sve prostore do kojih ima dostupan put a sa virtualnim zidom možete ograničiti prostor za usisavanje. Usisa nekoliko prostorija istovremeno jer sam pronađe otvorena vrata i prevlada pragove visoke do 1,5cm.

Pogodan je za osobe sa alergijama jer sa ultra-ljubičastim svjetlom dezinficira pod, a sa svakodnevnim usisavanjem odmah uklanja prašinu i alrgene!

Usisa teško dostupna mjesta, kao na primjer pod krevetom, elementima, sjedežnom. Zbog ugrađenih senzora detektira stube i ne pada niz stepenice, također ne pada sa vrha ormara ako na njima usisava prašinu.

Energiju prima iz baterije, koja se puni direktno na električni priključak ili na jedinicu za punjenje pred kojom se parkira neposredno prije nego uređaju ponestane energije.

Na stanici za punjenje možemo uređaju podesiti za sve dane u tjednu sat početka čišćenja. Radi automatski bez našeg nadzora. Kada imamo robot usisivač Galaxy II smeće i prašnjavi pod nikada nas više neće več na samom ulazu u stan staviti u loše raspoloženje. Naš će robot to kao kućna pomočnica usisati svaki dan.

S punom baterijom usisa od 100 do 150 m2, što vremenski znači 1,5 do 2 sata.

Vaš glavni zadatak je, da uređaju redovno ispraznite spremnik za smeće, podesite mu vrijeme čišćenja, a onda uživate u čistoći VAŠEG DOMA.


Nakon obavljene kupnje i nakon što dobijete kupon, potrebno je poslati kupon ili KOD kupona i ID kupona, vašu adresu za slanje  na email: info@ideja-hr.com