PodržimoNaše

Romantična veljača u sjajnoj Budimpešti! TopTours Vas vodi u Budimpeštu, kraljicu Dunava na 2 dana/1 noćenje s doručkom u hotelu 4* uz prijevoz autobusom iz Zagreba...419kn/osobi!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Zagreba u 05.00 sati s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506)! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin od 09.02. do 10.02.2019. ili od 16.02. do 17.02.2019.!


VALENTINOVO U BUDIMPEŠTI – 2 DANA AUTOBUSOM

Termini putovanja:  09.02. | 16.02.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: Zagreb – Budimpešta
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 5 sati. Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Mađarsku do Budimpešte. Po dolasku u Budimpeštu slijedi kraći panoramski razgled grada. Odlazak do Vaci ulice – i poznate budimpeštanske tržnice. Po završetku razgledavanja slijedi odlazak na vožnju brodom po Dunavu uz čašu šampanjca (fakultativno uz doplatu). Smještaj u hotel. Za sve zainteresirane - zajednički odlazak na večeru u tradicionalni restoran u gradu, sa muzičkim programom. (fakultativno uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.


2.dan: Budimpešta – Zagreb
Nakon doručka odlazak u poludnevni razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: BUDIM – PEŠTA – MOSTOVI NA DUNAVU – KATEDRALA – TRG HEROJA – NEP STADION – BUDIM – RIBARSKA UTVRDA – CITADELA i dr. Slobodno poslijepodne za vlastite programe - šetnju po gradu ili posjet nekom od mnogobrojnih muzeja i galerija u Budimpešti. U poslijepodnevnim satima polazak za Zagreb. Očekivani dolazak u Zagreb oko 22 sata.