Spojite se s prirodom! Imanje Na Škaluc 4* u Sloveniji nudi Vam 1 ili 2 noćenja u udobnom apartmanu, sjenici ili luksuznoj grijanoj kućici na drvetu s polupansionom i wellnessom za dvoje!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 5 godina s roditeljima u krevetu GRATIS! Iskoriste priliku za kušanjem domaće večere uz kamin, opuštanjem u panoramskom wellnessu na vrhu i 4 vrste sauna! Kupon se može iskoristiti do 31.03.2019.

Imanje Na Škaluc 4* smješteno je samo 12 km od Thermana Laško i 15 km od Rimskih termi s prekrasnom panoramskom rutom.

Kućice na drvetu

Kućice su postavljene na najboljoj mogućoj lokaciji, samo nekoliko desetaka koraka od privatnog parkirališta, ali u savršenoj osami šume. Izgrađene su od potpuno prirodnih materijala, ali moderno uređene, stoga imaju sve što je modernom čovjeku potrebno! 

Ljepota kućice vidljiva je i u posebno uređenim detaljima interijera! Unutar kućice nalazi se hrastov pod, a zidovi su tretirani prirodnom glinom, zbog navedenog kućica ima ugodnu klimu i zimi i ljeti!

Unutrašnjost kućice miriše na eterična ulja drva koja dokazano pozitivno djeluje protiv alergije i blagotvorno djeluje na dišni sustav.
Također, eterična ulja usporavaju srčani ritam i djeluju smirujuće na čovjekov organizam. Stoga je usnivanje i buđenje u ovim kućica posebno iskustvo!

U večernjim satima s balkona kuće ili iz kreveta, moći ćete promatrati konje i jelene!

U neposrednoj blizini kuće nalazi se i wellness i bazen pod zvjezdanim nebom, koji u kombinaciji s boravkom u kućicama daje uistinu luksuzan doživljaj! 

Apartmani

Na posjedu Škaluc se nalaze dva udobna drvena apartmana, a veći apartman može ugostiti do šest i manji do četiri osobe. 

Oba apartmana uključuju obiteljski dnevni boravak, modernu kupaonicu i veliki balkon za opuštanje u večernjim satima. 

Toplina drvenog namještaja nedvojbeno će vam omogućiti da se Vi i vaša obitelj osjećate opušteno u jednostavnom ambijentu sela za vikend boravak.

Doručak se služi u sobi  u prizemlju. Ista se soba pretvara u mali bar u večernjim satima, gdje Vas dva masivna drvena stola čekaju za opuštanje i druženje!

Više na : Link: https://www.facebook.com/naskaluc/

Stranica: http://www.naskaluc.si/si/