Otiđite u Novi Sad i prekrasan hotel Gymnas**** ! 2 noćenja s doručkom,jacuzzi,masaža,karte za kino,boca prvoklasnog vina,poklon iznenađenja...sve za 2 osobe,uz nevjerovatnih 75% popusta!

79 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Gymnas**** nalazi se svega 15 minuta od centra Novog Sada i 10 minuta od Novosadskog Sajma. Profesionalno, obrazovano i ugodno osoblje pruža uslugu po najvišim svjetskim standardima, a ovom prilikom Vas pozivaju na 2 noćenja s bogatim paketom za 2 osobe uz 75% popusta!


Naziv ponude:

3 dana/2 noćenja za 2 osobe sa doručkom, jacuzzi, masaža, karte za kino + boca prvoklasnog vina + poklon iznenađenja u hotelu Gymnas****


Ponuda uključuje:

3 dana/2 noćenja za 2 osobe u Dubai apartmanu sa jacuzzijem, doručak uz neograničenu upotrebu kave, čaja, soka i jogurta, besplatan Wi-Fi,

besplatan parking sa video nadzorom,

masaža po izboru u trajanju od 30 minuta po osobi,

boca prvoklasnog vina,

poklon iznenadenja.

Hotel Gymnas je jedinstveno mjesto spoja poslovnosti , umjetnosti , sporta , tradicionalnih vrijednosti i gostoprimljivosti.

Ambijent odiše ugodom, komforom, praktičnošću i umjetničkim šarmom koje goste ne ostavljaju ravnodušnim. To je mjesto gdje je svakom detalju posvećena izuzetna pažnja, što ovaj hotel, uz visok nivo usluge i funkcionalnosti, izdvaja iz uobičajene hotelske ponude. Unikatna izrada namještaja, antikviteti, umjetničke fotografije i skulpture, kreiraju ambijent udobnosti, opuštenosti i trendy elegancije .

Hotel raspolaže s apartmanima, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, aperitiv barom, ljetnom terasom i VIP salonom.

Sobe su vrlo prostrane , stilski su namještene a kvadratura se kreće od 35m ² , dok najveći apartman ima čak 80m ² .

U ponudu hotela uključen je i širok spektar usluga impresivnog fitness centra s mogućnošću korištenja teretane , saune i masaža i sudjelovanja u grupnim programima . Smješten u mirnom dijelu Novog Sada , dalje od gradske buke predstavlja idealno mjesto za boravak poslovnih ljudi , ali i onih koji putuju zbog užitka .

Briga o gostima i izlaženje u susret njihovim potrebama je imperativ našeg poslovanja . Ovo je jedan od glavnih razloga da se svi gosti u hotelu osjećaju kao kod svoje kuće .Više o Novom Sadu

Danas , Novi Sad je glavni grad autonomne pokrajine Vojvodine i obuhvaća dvije općine , Novi Sad i Petrovaradin . U njemu živi oko 300.000 stanovnika i na drugom je mjestu po veličini u Srbiji . Od Beograda , glavnog grada Srbije , udaljen je 75 kilometara i do njega se , za oko sat vremena vožnje , stiže autocestom E 75.

Nalazi se u južnom dijelu Panonske nizine , većim Delmore u Južnoj Bačkoj na 72 do 80m nadmorske visine . Novi Sad leži na lijevoj obali Dunava , odnosno na 1.255 kilomtera njegovog toka i ušću u Dunav jednog od magistralnih kanala Dunav - Tisa - Dunav . Klima u Novom Sadu prelazi iz umjereno kontinelntalne u kontinentalnu , tako da grad ima sva četiri godišnja doba .


Novi Sad je domaćin mnogobrojnih i raznovrsnih kulturnih , gospodarskih , sportskih , etnografskih , turističkih i zabavnih manifestacija . Među njima najposćenije su Exit , najveći glazbeni festival u jugoistočnoj Europi i Međunarodni poljoprivredni sajam koji se održava već 70 godina i okuplja oko 2000 izlagača i više stotina tisuća posjetitelja iz zemlje i inozemstva . Brojni i raznovrsni povijesni i kulturni spomenici Novog Sada nalaze se na trgovima iu ulicama u prostoru starog jezgra grada , u trgovačkom i turističkom središtu grada , koji je pješačka zona , promjera oko 500 metara .