Best Travel vodi Vas na skijanje u Francuskoj u tradicionalnom skijaškom središtu Valmenier /Valloire na 8 dana/7 noćenja uz prijevoz iz Zagreba i smještaj u apartmanima već od 1549 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje i odabrani datum od 05.01. do 12.01.2019.!

Valmenier /Valloire

Tradicionalno francusko skijaško središte sa puno sadržaja i ponuda nakon skijanja (restorani,barovi, night klubovi, kuglane, klizališta, pubovi). Iz samog mjesta se dižu gondole na tri brda visine do 3000 m i 150 km skijaških staza i 83 skijaške staze.


Goelia Les Chalets Valoria*** - Valloire

Apartmanska kuća se nalazi 300 m od najbliže gondole (ski in- ski out sistem)  i 600 m od središta mjesta do kojeg vozi i besplatan ski bus. Naselje ima parkiralište, garažu uz doplatu, wifi (besplatno na recepciji), spremište za skije. Svi apartmani imaju balkon, opremljenu kuhinju sa kuhalom za vodu i kavu, hladnjak, mikrovalnu pećnicu, kupaonicu, odvojeni wc.


Tip apartmana:

Apartman za 4 osobe (30 m2):  dnevno spavaći p. sa krevetom na razvlačenje za dvije osobe, 1 spavaća soba sa dva odvojena kreveta ili sa bračnim krevetom, kupaonica, wc.


Apartman za 6 osoba (35-40 m2): 2 spavaće sobe  (1 sa bračnim krevetom i 1 sa dva odvojena kreveta, obično na kat) + dnevno spavaći prostor s krevetom na razvlačenje za dvije osobe, kuhinjska niša, wc, kupaonica.