Skijanje na slovenskim Alpama! 3 dana/2 noćenja s doručkom u planinskoj kući Mozirska koča, wellness, fitness i 2 dvodnevne propusnice za skijalište, sve za 2 osobe uz 50% popusta!

31 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vapite za pravim odmorom? Bajkovite slovenske Alpe oduševiti će Vas mirnoćom i tišinom, te sniježnom bjelinom. Provedite ove romantične trentuke uz voljenu osobu, ili uživajući u prirodi i pobjegnite od stresa...bar na kratko!

Ponuda uključuje:

3 dana, 2 noćenja s uključenim doručkom za dvije osobe u planinskoj kući Mozirska koča na skijalištu Golte,

dvije dvodnevne propusnice za dvije osobe za skijalište,

jedan ulaz u wellness centar Golte za dvije osobe.

Samo 500 metara od skijališta, planinski objekt nalazi Mozirska kuću, koja je idealno mjesto za provođenje slobodnog vremena.

Kućica ima 50 kreveta raspoređenih u dvadesetak soba (2-6 krevet soba). Svaki kat sa zajedničkim toaletima i kupaonicama. U prizemlju je blagovaonica  s 80 sjedala, koja također služi kao zajednički prostor za druženje (u blagovaonici obično igra "seljačke biljar", gleda TV-u).

U neposrednoj blizini objekta nalazi se i planinska kapela i mjesto za igrati u snijegu.

Koča je udaljena 200 - 500 metara do prvih ski staza!

Doživite zimu u Alpama!

Hodanje na krpljama, turno skijanje (ture izvan skijaških staza), sanjkanje, noćno hodanje s bakljama, skijaško trčanje...

Izleti u okolicu: Terme Topolšica, Dobrna i Laško, Logarska dolina, Grad Vrbovec, muzej ugljarstva Velenje…)

Skijalište Golte

12 km uređenih skijaških staza, 5 km staza za skijaško trčanje, skijaške naprave: gondola, 3 sedežnice, 2 vučnice, dječji poligon