Djelujte preventivno i mislite na svoje zdravlje u poliklinici Superiora u Zagrebu uz ultrazvučni pregled dojki i odmah gotove nalaze za samo 135 kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mislite i djelujte preventivno u svrhu Vašeg zdravlja! Posjetite Polikliniku Superiora gdje Vas, između ostalog, očekuje i cjeloviti individualni pristup! Kupon se može iskoristiti do 20.03.2019!


Poliklinika Superiora je ustanova koja se bavi kirurškim i internističkim djelatnostima. Raspolažemo s mogućnošću kratkotrajnog postoperativnog zbrinjavanja, što znači da se osim malih, izvode i zahtjevniji operativni zahvati. Kako naš naziv kaže tendencija nam je biti educirani u skladu sa suvremenim svjetskim dostignućima, donositi i primjenjivati nova znanja estetske, korektivne, opće kirurgije, te liječenja internističkih bolesti, pogotovo endokrinih hormonalnih poremećaja.

Nudimo više od 20 usluga, zavidan popis imena stručnih doktora zbog čega Poliklinika Superiora i postoji. Kvalitetan rad i dugogodišnje iskustvo naših suradnika osiguravaju izvrsne rezultate i iskrene osmijehe naših klijenata.

Sa željom da pružimo vrhunsku, koristimo najmoderniju tehnologiju i metode uz koje ćete zaboraviti na tvrdnju “Za ljepotu se mora patiti”. Dopustite da ostvarimo Vašu ljepotu svojom umjetnošću.

CJELOVITI INDIVIDUALNI PRISTUP

Posebnost našeg koncepta je cjeloviti individualni pristup pacijentu. Cjeloviti pristup za nas znači; Samo zdrav organizam može biti i lijep organizam. Ako se bolesnik žali na određene simptome, primjerice žena koja pati od jutarnjih lupanja i ubrzanog rada srca; umjesto davanja antiaritmika ustanovit ćemo da li se u osnovi radi o stvarnom kardiološkom problemu ili hormonski ili drugačije determiniranim simptomima.

Po svom pristupu smo jedinstveni u praćenju znanstvenih dostignuća i njihovoj primjeni. Kako bismo dosljedno primjenjivati znanja i iskustva, planski smo se educirali u područjima endokrinologije, opće, interne i estetsko-rekonstruktivne kirurgije. Dodatno surađujemo s nizom vodećih stručnjaka iz spomenutih područja. Individualni pristup svakom pojedincu daje veću vrijednost.

Pacijent koji je možda došao samo sa željom da napravi estetski zahvat, npr liposukcije, nakon naše obrade i savjetovanja je riješio i uzrok prvobitnog nakupljanja masti. Također smo spremni pokušati riješiti specifične i zahtjevne medicinske probleme konzultacijama i dovođenjem stručnjaka koji imaju iskustva u datoj problematici.

PACIJENT NA PRVOM MJESTU

Također je značajno napomenuti pitanje diskrecije naših pacijenata. Poliklinika je koncipirana tako da ima 2 izlaza a boravak i privatnost kirurškog pacijenta je fizički odijeljen od ambulantnog dijela. Bolesnik koji boravi u bolničkom apartmanu može nesmetano izlaziti vlastitim izlazom. Dodatni, ako bolesnik želi premium diskreciju, može za vrijeme obrade i boravka zahtijevati da bude jedini pacijent poliklinike. Kod dolaska pacijent i poliklinika mogu potpisati ugovor o diskreciji. Bez obzira na ugovor, liječnička tajna obavezuje liječnike na diskreciju.