Nedjelja je dan za odmor, finu hranu i uživanje! The Movie Hotel u Zagrebu i idealna nedjelja za dvoje uz nedjeljni ručak u 3 slijeda sa roštilj platom u dobrom društvu za samo 159 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: goveđa juha, grill plata - marinirana vratina, punjena pljeskavica, roštilj kobasica, sarajevski ćevapi, pole s vrhnjem, lepinja, salata, desert! Kupon je iskoristiv do 24.03.2019., osim za termin Valentinova! Svim korisnicima Maestro ili Mastercard kartice, extra popust od 20% na butelje - plaćanje u restoranu!

The Movie Hotel je nastao 2006. godine kao logičan slijed popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu. Hotel se sastoji od 37 soba i 4 apartmana, a kategoriziran je s tri zvjezdice. Sobe The Movie Hotela nose nazive poznatih svjetskih glumaca te su i ukrašene njihovim ekskluzivnim fotografijama.

Dvokrevetne sobe***

Sobe su uređene s toplim i prirodnim materijalima i opremljene klima uređajem, satelitskom TV-om, telefonom s izravnim biranjem, Internet priključkom i međunarodnim utičnicama od 220V. Sve sobe imaju prostrane kupaonice sa umivaonikom,tušem, sušilom za kosu i kozmetikom visoke kvalitete. Dostupne su s dva odvojena twin kreveta i stolicama za sjedenje u sobi.

Uđite u svijet filma i prenoćite u jednoj od soba koje nose naziv poznatih svjetskih glumaca: Catherine Z.Jones, Harrison Ford, Al Pacino, John Travolta, Sylvester Stallone, Jack Nicholson, Cameron Diaz, George Clooney, Brad Pitt, Monica Belucci...