Kako i samo ime govori, kozmetički studio "Bellezza" u Šibeniku brine o Vašoj ljepoti! Prekrasan ten lica uz ultrazvučnu špatulu, mikrodermoabraziju, ultrazvuk lica...od 379kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neodoljiva ponuda za lice koje vraća prekrasan ten; uklonite pigmentacijske mrlje, sivilo i ublažite ožiljke u 4 dolaska uz ultrazvučnu špatulu, mikrodermoabraziju, ultrazvuk lica za dubinsko pomlađivanje, ampule za izbjeljivanje i smirivanje kože! Izaberite svoju zonu: lice ili lice, vrat i dekolte! Iskoristivost kupona je do 28.02.2019.!


ULTRAZVUČNA ŠPATULA

Osnovni preduvjet zdrave i lijepe kože je redovito uklanjanje nakupljenih nečistoća, orožnjelih stanica i viška sebuma.

Čista koža omogućava i bolju penetraciju kozmetičkih preparata a time se postiže bolji tonus te svjež i zdrav izgled.

Ultrazvučno čišćenje je vrlo nježna i neagresivna metoda uklanjanja nečistoća sa lica.

Ultrazvučni aparat koristi zvučne valove visoke frenkvencije, dubinski zagrijava kožu i tako čisti pore od nakupljene masnoće i otklanja sloj odumrlih stanica s površine kože.

Rezultat je - čista i sjajna koža bez crvenila i iritacija. Ultrazvučno čišćenje se može raditi samostalno ili u kombinaciji sa klasičnim tretmanom kao završna faza jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju svih aktivnih tvari koje nanosimo u toku tretmana.


Nakon ovog tretmana čišćenja koža poprima zdrav izgled, smanjuju se proširene pore te pojačana pigmentacija, koža je hidratizirana i oksigenizirana.


ULTRAZVUK ZA LICE se koristi za dublje prodiranje preparata jer svojim mikro vibracijama i toplinom aktivira otvaranje stanica. Svi aktivni sastojci koje nanosimo na kožu se u potpunosti upijaju. Prodiru u stanice koje se unutar nekoliko minuta zatvaraju i taj aktivni sastojak ostaje u njima.


Ultrazvuk s jedne strane potiče obnavljanje oštećenih stanica, a s druge strane poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizma kože te također ubrzava cirkulaciju limfe, poboljšava potkožnu apsorpciju, te tako smanjuje višak vode i nakupljenih masti.


Dijamantna mikrodermoabrazija lica 
Vratit će koži svježinu i očistiti je od hiperpigmentacijskih flekica, koža trenutno postaje osjetno mlađa, glatka i blistava. Ovim tretmanom dolazi do usporavanja prirodnog procesa starenja, ali i procesa starenja uvjetovanog svjetlosnim oštećenjem kože, zatim se stimulira obnova stanica i mikrocirkulacija. 


Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.


Za mladolik i zdrav izgled lica treba ponekad otići i na tretman čišćenja lica! Nakon bogatih blagdanskih trpeza mnoge djevojke i žene žale se na samo na višak prikupljenih kilograma, već i na akne i mitesere zbog konzumacije masne hrane. 
Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica!


Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:

s kožnim oboljenjima, atopijskimdermatitism, neurodermitisom, psorijazom

           koje su pod terapijom roakutana

           koje imaju rak kože

           koje su pod jakim terapijama lijekova

           kod otvorenih rana i opekotina