Vratite godine unatrag u Laser Centru Trinity u 2 grada - Zagreb ili Rijeka! ULTRA brzo brisanje bora u samo 1 dolasku i sa samo 1 vrhunskim tretmanom: TriPollar RF lifting lica za 79 kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite tretmane TriPollar RF lifting lica, birajući između čak 2 grada - Zagreba ili Rijeke, sve to u Laser Centru Trinity! Ponuda je za žene i muškarce! Kupon vrijedi isključivo do 28.02.2019.!

Tripollar radiovalni lifting lica

Zaustavite proces starenja i zategnite i podmladite svoju kožu najsuvremenijim RV aparatom. RF lifting je nov standard u odnosu na druge metode podmlađivanja kože. Na potpuno siguran i bezbolan način uradite nešto najbolje za svoju kožu sa sofisticiranom TriPollar tehnologijom.

Za elastičnost kože zaslužni su proteini kolagena i elastina, čije se generiranje smanjuje od 25. godine života. Proteinski lanci se opuštaju, a samim tim se opušta i koža i stvaraju se prve bore. RF lifting tretmanom se deluje dvostruko. Postojeći kolageni lanci se zatežu, a istovremeno se i fibroplasti stimuliraju da proizvode više kolagena tako da je učinak dugotrajan! Djelovanje RF liftinga izaziva kontrakciju postojećih kolagenih vlakana koja ponovo dobivaju kristalno organiziranu strukturu, što je uvjet da koža postane ponovo zategnuta i glatka. Zagrijavanjem površinskih i dubljih slojeva kože također se poboljšava lokalna cirkulacija krvi kao i drenaža slobodnih masnih kiselina u limfni sustav i vrši eliminiranje viška tečnosti i toksina iz organizma.

Tretman je bezbolan i ugodan, a poslije tretmana možete se slobodno vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. 

Ovaj tretman je pogodan za lice i tijelo, bore i linije oko očiju, spuštene kapke, vrećice oko očiju, bore na čelu i licu, vrećaste obraze, nazolabijalne bore, duplu bradu i bore vrata...

Dugotrajni rezultati u redukciji bora i zatezanju kože postižu se serijom od 5-6  tretmana koji se izvode u razmacima od tjedan dana.