Ekstenzije za trepavice u Varaždinu! Dubok i senzualan pogled omogućili smo vam uz 59% popusta u La Bella kozmetičkom studiu!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zaboravite na maskaru i postignite očarajavuć i senzualan pogled uz ekstenzije za trepavice! Trepavice se nanose jedna po jedna, ostavljajući pritom prirodni dojam uz minimalnu njegu!

Ugrađene trepavice lijepe se uz prirodne, ne skidaju se i preporuča se održavanje svaka 4-6 tjedana.

Dobro je poznata činjenica kako dugačke i guste trepavice daju oku definiciju i dubinu, čineći pogled dramatičnim i izražajnim. Postoji niz kozmetičkih načina da trepavice optički učinimo ljepšima, naročito ako se uzme u obzir najnovija generacija "hi-tech" kozmetičkih sredstava za produljivanje trepavica i povećanje volumena, i, brojne vrste cjelovitih ili parcijalnih trepavica.

Potrebna rezervacija termina minimalno 2 dana ranije na tel: 098 1993 247

Ono što je istinska novost kada su trepavice u pitanju, svakako je ugradnja ekstenzija, metoda kojom se pojedinačno, jedna po jedna,  trepavica lijepi neposredno uz korijen prirodnih trepavica, što ovaj postupak čini trajnijim i ugodnijim rješenjem od lijepljenja, u pravilu nepraktičnih, klasičnih umjetnih trepavica.

Ekstenzije trepavica trebaju minimalnu njegu, preporuča se izbjegavanje sredstava za uklanjanje make-upa, losiona, ulja i krema u području oko očiju, te izbjegavanje trljanja, grebanja i povlačenja ekstenzija, što bi im vjerovatno skratilo vijek trajanja.