Novogodišnja čarolija na jezerima Koruške 30.12.2013. –01.01.2014! 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*** u centru grada, novogodišnja večera uz živu muziku, razgledavanje...sve za 1099 kuna!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bajkovita novogodišnja čarolija na prekrasnim jezerima Koruške uz 2 noćenja s doručkom u hotelu*** u centru Feldkirchena, novogodišnju večeru uz živu glazbu, razgledavanje, pratitelja i ostale super pogodnosti...

PLAN PUTA

1 DAN

Polazak u 8,00 h sa autobusnog kolodovora Zagreb, peroni 502-506 , vožnja kroz Sloveniju do Bleda, razgled jezera i šetnja, te odlazak prema Kranjskoj gori gdje planiramo pauzu od 2 h za razgled i fakultativni ručak. Nastavak vožnje do Tarvisia (Italija) , slobodno za kupovinu.

Vožnja preko jezera Faakersee do Feldkirchena, smještaj u hotel u centru***.

2 DAN

Nakon doručka vožnja uz jezero Ossiacher do Villacha-veličanstveni grad, pogotovo u zimi. Uživanje u svečanoj atmosferi u Villachu, u povijesnom centru grada i snijegom prekrivenim planinama ili ostanite na Gerlitzenu ukoliko se odlučite na opciju skijaškog dana.

Svečani božićni sajam privlači bogatom ponudom, svjetlećim ukrasima u cijelom središtu grada, velikim božicnim drvcem na glavnom trgu, te okićenim izlozima, božićnim vlakićem za mališane te naravno zavodljivim mirisima, te pretvara Villach u pravu božićnu čaroliju.


Kraći razgled grada, slobodno za kupovinu i ručak , te odlazak do romantičnog Veldena (kraći razgled) svijetleći grad anđela na jezeru Wörthersee -"simbol" Veldena je, najveći plutajući božićni vijenac, s promjerom od 25 metara i 80.000 svjetla. Prizor koji dočarava toplinu i magičnu tišinu u srcima bezbrojnih posjetitelja svake godine. kraći razgled i povratak u hotel i doček Nove 2014 godine uz gala večeru i muziku.

*Nakon večere , a prije ponoći moguć je odlazak na veličanstveni vatromet uz šampanjac na jezeru Woerther.

**Mogućnost odlaska i do Klagenfurta te uživanje na gradskom trgu uz bogati zabavni program, te bogatu i raznovrsnu gastro ponudu i veličanstveni vatromet.

Povratak u hotel oko 2,00 h. Za one koji ostaju u hotelu, ples i zabava uz živu muziku. Noćenje.

3 DAN

Nakon kasnijeg doručka odlazak do Klagenfurta i kraći razgled grada. Vožnja kroz prekrasnu prirodu do turističkog izletiša Bodental, obilni ručak u poznatom restoranu Sereining ( fakultativno ) 

Povratak prema Zagrebu uz usputna stajanja. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

*** Prema dogovoru 2. dan (Stara godina) moguć odlazak na skijanje u Gerlitzen do 15,00 h.


Na linkovima možete pronaći informacije o skijalištima u okolici Feldkirchen za sve koji žele novogodišnji provod iskoristiti i za skijaške užitke:

http://www.badkleinkirchheim.at/skigebiet-kaernten

http://www.gerlitzen.com/de/

http://www.turracherhoehe.at/

http://www.hochrindl.at/

http://simonhoehe.panoramatec.com/de/home.html