Jedinstvena blagdanska priča u Lipiku na 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje u sobama Kovačić ili apartmanu Mima**** uz ulaznice za zatvoreni bazen Toplica Lipik s gejzirima i slapovima...od 679kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje i ulaznice za Državnu ergelu Lipik! Kupon se može iskoristiti isključivo u terminu do 15.01.19.!

Zakoračite u jedinstvenu blagdansku priču!

Iskoristite priliku i posjetite Lipik do 15.1.2019. uz 3 dana odmora/2 noćenja s doručkom za dvije osobe u odabranom smještaju, kupanje u bazenu s ljekovitom termalnom vodom Toplica Lipik i posjet Državnoj ergeli Lipik.

Planirajte svoj dolazak po cjelomjesečnom programu Mirisa Božića u Lipiku koji započinje 1. prosinca 2018. godine svečanim otvorenjem Božićnog parka s više od 300.000 lampica i potražite skrivene povijesne znamenitosti.

Svakog vikenda tijekom prosinca možete se opustiti uz klizalište na otvorenom, adventske kućice s ugostiteljskom ponudom i ponudom suvenira. Istražite grad turističkim vlakićem Lipik Express i uživajte u vožnji fijakerom s lipicancima ergele Lipik. Upotpunite božićni ugođaj na koncertima klasične i zabavne glazbe, izložbama i predstavama.

15. i 16. prosinca posjetite tradicionalni Božićni sajam gdje će svatko pronaći nešto za sebe, a vjerujemo i za najmilije kroz bogatu ponudu brojnih OPG-a, kućnih radinosti, udruga, obrta s područja cijele Hrvatske.

Na iste dane od 18 sati otvaraju se vrata Kuće Bake Mraz gdje posjetitelji posjećuju marljive vilenjake koji s Bakom Mraz danonoćno pripremaju sve za dolazak Djeda Mraza i postaju počasni božićni inspektori koji nakon obilaska grada imaju važan zadatak procijeniti jesu li vilenjaci uspjeli u svom naumu.

U finalnoj završnici programa opraštamo se od stare godine kroz organizirani Dječji doček Nove godine i doček za odrasle uz JOKS band i spektakularan vatromet.

Dodatne pogodnosti uz nadoplatu (na licu mjesta): obilazak i degustacija piva u pivovari Slavonica; licencirani turistički vodič u trajanju od sat vremena u dogovorenom terminu  - perivoj grada Lipika, posjeta vidikovcu/tornju lipičke župne crkve (multimedijalni izložbeni prostor povijesti Lipika s kojeg se pruža pogled na ljepote toga kraja; vožnja turističkim vlakićem Lipik Express tijekom vikenda; vožnja fijakerom Državne ergele Lipik tijekom vikenda; posjet Muzeju vojnog postava u Pakracu.

SOBE KOVAČIĆ

Sobe Kovačić u Lipiku su smještene tik uz gradski perivoj i Toplice Lipik gdje se možete opustiti na terasi uz zvuke ptica i početi laganu šetnju Lipikom. Udaljenost Vašeg smještaja od prometnica garantira opuštenost jer smo udaljeni od glavnih prometnica.

U obiteljskoj kući Vam nudimo dvokrevetnu sobu i dvokrevetni studio apartman. Kreveti mogu biti odvojeni, ali i pripremljeni za bračni komfor. Svaka jedinica ima odvojeni poseban ulaz, wifi, pruža privatnost u korištenju vlastite kupaone s tušem, tv-a, frižidera, terase, kuhala, stol sa priborom i prostor za sjedenje, a studio apartman posjeduje i manju kuhinju. Ručnici i posteljina su na raspolaganju.

Svojim gostima pružamo sve turističke informacije o Lipik, te su Vam na raspolaganju turističke brošure. Parkiralište se nalazi uz smještaj.

APARTMAN MIMA****

Novootvoreni apartman MIMA smješten je u neposrednoj blizini Toplica Lipik uz stoljetni perivoj. Udaljen od glavnih prometnica pruža kutak za opuštanje od gradske vreve. U apartmanu se nalazi dnevni boravak s kuhinjom sa svim potrebnim posuđem za pripremu i posluživanje obroka, namještaj za objedovanje, LCD televizor i udoban kauč. Kupaonica je opremljena prostranom tuš kabinom, wc-om, sušilom za kosu. 

Sobe su prostrane i udobne. Na raspolaganju se nalazi soba s bračnim ležajem ili dodatna soba s tri ležaja. Dodatan komfor daju tihi i kvalitetan klima uređaj, WI – Fi Internet, uređenje smještaja, terase, parkiralište te sama blizina svih sadržaja.