Zagreb Eye - jedinstveno mjesto za razgledavanje i otkrivanje ljepota i šarma Zagreba! 2 jednokratne ulaznice u kombinaciji sa 2 šalice kuhanog vina ili s finim zalogajčićima do 53% popusta!

1028 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pariz ima Eiffelov toranj, London ima The Shard i London Eye, New York ima Empire State Building… Zagreb ima Zagreb Eye! Uživajte u kuhanom vinu i/ili finim zalogajčićima uz prekrasan pogled na Zagreb sa 16-og kata!

Vidikovac Zagreb Eye

Turisti sa svih kontinenata prepoznali su novi vidikovac na samom vrhu Zagrebačkog nebodera u Ilici 1a kao najbolju turističku atrakciju u Zagrebu!

TripAdvisor.com, najveći i najpopularniji svjetski turistički internet servis, temeljen na recenzijama i preporukama s putovanja, upravo je rankirao Zagreb Eye vidikovac - viewpoint kao najbolju turističku atrakciju u Zagrebu!

Vidikovac Zagreb Eye je turistička atrakcija za razgledavanje panorame grada Zagreba. Smješten je na Trgu bana Jelačića, u srcu glavnoga grada Hrvatske, na 16. katu, na samom vrhu Zagrebačkog nebodera, odakle se pruža jedinstven pogled na Kaptol, Gradec, Gornji i Donji grad i najvažnije kulturno-povijesne građevine Zagreba, njegove trgove, ulice i parkove.

Vidikovac Zagreb Eye otvoren je za javnost sve dane u godini od 10.00 do 23.00 sata, bez obzira na vremenske prilike i godišnje doba. Ulaz na vidikovac Zagreb Eye je moguć i osobama s posebnim potrebama. Cijena ulaznice za odraslu osobu je 20 kn, za djecu stariju od 3 godine 10 kn, a organizirane grupe imaju posebne popuste. Ulaznica kupljena tijekom dana vrijedi i za razgledavanje grada noću, ali nije prenosiva.Osim natkrivene terase s koje se pruža prekrasan pogled na sve 4 strane svijeta, središnji dio vidikovca čini grijani ostakljeni prostor površine 200 m2 koji je namijenjen promociji hrvatskih turističkih destinacija, autohtonih hrvatskih proizvoda i brandova. Prostor je polivalentan pa je u njemu moguće organizirati privatna, poslovna i protokolarna događanja, što uključuje institucionalne prijeme, domjenke, obljetnice, seminare, kongrese i dr..Tijekom prosinca, prostor vidikovca obilovat će brojnim kulturnim događanjima, od dječjih edukativnih predstava i programa za djecu, preko dolazaka Djeda Božićnjaka koji dijeli darove, besplatnih tečajeva salse i salsa večeri, do plesnjaka uz glazbu uživo za osobe treće životne dobi, kojima će se razveseliti mnogi sugrađani i posjetitelji. Ponuda vidikovca obuhvaća ugostiteljsku ponudu vezanu za manifestaciju pod nazivom Najbolje što Hrvatska ima, a cijene pića, na iznenađenje i radost mnogih, povoljnije su nego u mnogim drugim ugostiteljskim objektima u centru grada.

Legenda o poljupcu na vidikovcu

Jeste li se ikada poljubili na vidikovcu? Legenda kaže da će ljubav svakoga tko poljubi voljenu osobu na vidikovcu trajati vječno, baš kao i prijateljstvo koje će ostati iskreno i vjerno, ispunjeno povjerenjem i poštovanjem. Požurite na Zagreb Eye!

Postoji izreka koja kaže: Tko nije vidio Zagreb iz zraka, ne može reći da je vidio Zagreb!


Pogledajte događanja na facebook stranici klikom OVDJE!