Zimsko ruho Malog Lošinja za školske praznike! Obiteljski odmor u hotelu Aurora na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 7 godina ili 2 djece do 12 godina...od 1599kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se može iskoristiti isključivo do 14.01.19.! Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 7 godina ili 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina, ovisno o odabranoj opciji!

HOTEL AURORA

Svoju izvrsnost hotel Aurora najbolje dokazuje brojnim nagradama i priznanjima, a još atraktivnijim ga čini nenadmašna lokacija, usred zelenila stoljetne borove šume, na korak od mora. Smješten odmah iznad plaže Veli žal, u lošinjskoj Sunčanoj uvali, hotel Aurora je omiljeni izbor za odmor, poslovne skupove i kongrese.


Prostrana polivalentna kongresna dvorana s kapacitetom od 350 sjedećih mjesta opremljena je najmodernijim sadržajima i prikladna za sve vrste poslovnih sastanaka, prezentacija, team buildinga i sličnih događanja. Zbog pomičnih pregradnih zidova u potpunosti je prilagodljiva, bez obzira na veličinu skupa koji želite organizirati.


Dodatne pogodnosti: neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom; korištenje ogrtača, wellness papuče tijekom boravka; korištenje sauna i relax zone (prema raspoloživosti); fitness centar; besplatan WI-FI; besplatan parking.


ZAŠTO IZABRATI HOTEL AURORA?

Unutarnji bazen s morskom vodom; dječji unutarnji bazen s morskom vodom; Aura Botanical Spa Garden; prostrana kongresna dvorana; raznovrsni sportski sadržaji; neposredna blizina plaže; bogati program animacije.

Svakodnevno dječja animacija: 10:00 - 12:00 PINO MINI KLUB (mini golf/walk & learn/badminton/dan superjunaka, radionica modeliranja...), 15:00 - 17:00 PINO MINI KLUB (moj prijatelj Pino/mini olimpijada/potraga za blagom, radionica suvenira, herbarij...).

STANDARD PLUS MORSKA STRANA - VELIČINA SOBE 25 m2; VELIČINA BALKONA 5 m2

Dvokrevetne sobe s mogućnošću dodatnog ležaja (do 3 osobe). Prilagođene obiteljima s malom djecom (dječji krevetić na upit) i parovima koji vole prostranost i udobnost. Svojim položajem na morsku stranu jamče užitak u zraku ispunjenom aerosolima i mirisom borova. Minibar i posluživanje u sobu uz doplatu.

SUITE MORSKA STRANA

Dvokrevetna soba, dnevni boravak s 2 dvosjeda (100x185cm), morska strana, balkon, maksimalno za 2 odraslih i 2 djece, površine 37 m2.


Happy Hour 20% na masaže u terminu od 08:00 - 09:00 i od 19:00 -20:00 h u Aura Botanical Spa Garden (wellness centar hotela Aurora).


SPA & FITNESS
Dobrodošli u Aura Botanical Spa Garden hotela Aurora. Inspirirani ljekovitim otočnim biljem i proizvodima stoljetnih maslina, stvorili smo ovu jedinstvenu oazu za Vaše opuštanje i odmor.
SPA centar prostire se na 1500 m2 i obuhvaća SPA zonu s prostorijama za tretmane, parne kupelji i saunu, unutarnje bazene (uključujući i dječji) s morskom vodom, i teretanu.