Skijajte u Italiji-otiđite u prekrasni Campo Tures i hotel Bacher*** od 05.12 - 26.12.2013 ili 05.01 - 30.03.2014 - 4 dana/3 noćenja za 2 osobe uz Polupansion,Wellness...i 50% popusta!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Campo Tures u talijanskim Alpama mali je zimski raj okružen planinama koje su cijele godine pokrivene snijegom i idealno je mjesto za opuštanje i zimske aktivnosti. Uživajte u tom obilju uz 3 noćenja za 2 osobe s polupansionom Hotelu Bacher***!

U Hotelu Bacher*** u Campo Tures, Riva di Tures, očekuje Vas odmor iz snova daleko od stresne svakodnevnice. Okružen veličanstvenim planinama Rieserfernergruppe nudi Vam moderan i ugodan ambijent.


Ponuda uključuje izbor između dvije opcije koje treba odabrati prilikom kupnje kupona:

Prva opcija 05.12 -26.12.2013: 3 noćenja za 2 osobe s Polupansionom, dolazak četvrtkom

Druga opcija 05.01 -30.03.2014 : 3 noćenja za 2 osobe s Polupansionom, dolazak četvrtkom


Obje opcije uključuju: 


piće dobrodošlice,

butelju crnog vina, 

1x večera sa specijalitetom,

ulaz u bazen i saunu,parking,

najam hodalica i vodiča,

1x kuhano vino, 

Posjet Božićnih sajmova: Bruneck, Brixen, Bozen.


Pravi mali zimski raj okružen planinama koje su cijele godine pokrivene snijegom idealno je mjesto za opuštanje i zimske aktivnosti. Možete probati​​bezbroj zimskih sportovima, od skijanja, snowboardinga, zimsko pješačenje, klizanje na ledu te avanturističke aktivnosti kao što je penjanje po ledu i rafting na snijegu.

Nakon dana ispunjenog sportskim aktivnostima posjetite našu malu, ali lijepu wellness oazu. Uživajte u novom unutarnji bazen sa masažnim stolicama i protustrujnim sustavom savršeno za opuštanje i bijeg od svakodnevnog stresa ili poboljšajte cirkulaciju umornih mišića u finskoj sauni sauni. Za Vas je tu i infracrvena sauna ugodne temperature koja jača imunološki sustav i stimulira tijelo.

U slobodno vrijeme ne propustite posjetiti božićne sajmove u obližnjim gradovima Bruneck, Brixen i Bozen.

Nordijski centar u Riva di Tures nudi cross-country skijanje u klasičnom i klizanje stilu. Zimi se održavaju redovni tečajevi cross-country safari za početnike i napredne u dvije discipline "Classic" i "Klizanje". Prostor Pusteria općenito je poznat po cross-country skijanju.


Skijališta 

Campo Tures okruženo je sa nekoliko skijališta. Najbliža su Spekiboden i Klausberg. Speikboden se sastoji se od 7 dizala s ukupnom prometnom 12.140 ljudi na sat. Otprilike 80 hektara padina nude obilje raznolikosti - od vrha (2400 m nadmorske visine) do doline (950 m nadmorske visine). Mnogo Raznoliki teren oduševiti će i početnike i profesionalce.

Kao skijalište, Klausberg nudi sve što je potrebno za pretvoriti običan zimski odmor u pravu avanturu. K2 kabinska žičara za 8 osoba diže vas do do Klausberg skijališta je savršeno uređenih staza, na nadmorskoj visini od 2510 metara. Skijaško područje je 25 km te uz plave, crvene i crne staze nudi obilje zabave, na različitim razinama težine, za ljude svih dobi.