Maturanti, pripremite se za državnu maturu na vrijeme! EducirajMe web i mobilna aplikacija nude Vam pripremu SVIH predmeta i svih razina za samo 50 kn za 1 mjesec ili 75 kn za 2 mjeseca!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovo je jedinstvena EducirajMe web i mobilna aplikacija za vaše samostalno temeljno pripremanje, testiranje i stopostotnu spremnost za polaganje državne mature! Kupon se može iskoristiti do 31.03.2019.

Maturanti, s jedinstvenom aplikacijom EducirajMe (web i mobile) možete u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu (računalo, mobitel, tablet) provjeriti svoje znanje (automatskim ocjenjivanjem) iz svih predmeta i svih razina putem stvarno održanih državnih matura, neograničeni broj puta!

Ponavljati i testirati se znači utvrđivati gradivo i biti automatski spreman na sve oblike stvarnih pitanja koja su se pojavljivala na državnoj maturi. Također ćete rangiranjem sa drugima u korištenju aplikacije točno znati gdje ste u kojem trenutku u odnosu na druge maturante u Hrvatskoj, a da vaš stvarni identitet bude skriven i zaštićen u skladu s GDPR-om.

https://mature.educirajme.com/

Naša mobilna verzija aplikacije bila je rangirana na 4. mjestu u svijetu u kategoriji edukacije Android Trgovine Play.

Odmah po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA prijava na mail mature@educirajme.com za dobivanje daljnjih uputa za registraciju i početak priprema na web stranici https://mature.educirajme.com/!

Aplikaciju već koristi više od 3000 maturanata i srednjoškolaca svih generacija!


 
Korištenje aplikacije Vam omogućuje:

- rješavanje svih testova neograničeni broj puta svaki dan, bilo kada i iz bilo kojeg mjesta (mobitel, računalo, tablet)

- pristup svim predmetima i razinama (obvezni i izborni)

- interaktivnu osobnu statistiku i usporedbu sa drugima koji koriste aplikaciju

Testovi iz prijašnjih godina i sa točnim rješenjima simuliraju stvarnu maturu.

NEOGRANIČENO, SVI predmeti, SVE razine!

Imamo i desetogodišnje iskustvo u učioničkim pripremama za mature, a neki naši polaznici su bili i među najboljim maturantima s ostvarenim rezultatima na državnim maturama. Također, u razvoju ove mobilne aplikacije surađivali su i sami maturanti koji su nam davali informacije kako bi željeli da aplikacija izgleda!

O EducirajMe

EducirajMe grupacija edukacijama se počela baviti prije 10 godina, a u tom vremenu pozicionirala se kao lider u edukacijama u sjevernoj i središnjoj Hrvatskoj. EducirajMe tim čine mladi i motivirani djelatnici, uz stručnjake, predavače i kolumniste u različitim područjima bitne za osobni i razvoj karijere. Završavanjem nekih naših tečajeva i edukacija doći ćete do međunarodne certifikacije za usvojeno znanje.

Surađivali smo ili surađujemo s Algebrom, Prestom, British Councilom, Certiportom te brojnim drugim uglednim tvrtkama iz Europe i svijeta. Dugo godina smo bili i koordinatori Tjedna cjeloživotnog obrazovanja,

Bavimo se poslovnim i informatičkim edukacijama, edukacijama za web dizajnere, tečajevima stranih jezika, knjigovodstvenim tečajevima, srednjoškolskim edukacijama i prekvalifikacijama, seminarima i radionicama, projektima te svime što donosi napredak i razvoj u segmentu cjeloživotnog obrazovanja.

Također, bitan segment kojim se bavimo je i profesionalno prevođenje sa ili na mnoge svjetske jezike od strane naših iskusnih profesora i predavača stranih jezika. 

EDUCIRAJME PRISTUP EDUKACIJI

Potpuna prilagodba svakome polazniku ili ciljanoj grupi u nekoliko koraka:

- zajedničko prepoznavanje problema/potreba (tzv. scaning potreba i mogućnosti),

- pristup edukaciji (razrada edukativnog programa) uz stalno praćenje napredovanja polaznika kroz ankete i testiranja

- edukacija potpuno prilagođena tržištu i potrebama istoga (za zaposlene, tvrtke, poduzetnike, nezaposlene, studente i učenike, osobe sa posebnim potrebama i tjelesnim invaliditetom, udruge, udruženja, javne službe i lokalnu zajednicu)

- materijali za edukaciju potpuno prilagođeni polaznicima

- uvjeti rada prema svjetskim edukativnim standardima/certifikatima (Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk, ECDL, Project management IPMA, PMI, British council,…)