Nezaboravan wellness aranžman u Hotelu Well**** u Termama Tuhelj! 3 dana/2 noćenja s Polupansionom,PREMIUM soba,korištenje bazena,ulaz u najveći svijet sauna...sve za 2 osobe i uz 50% popusta!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neprocjenjivo wellness uživanje u luksuznom Hotelu Well**** Terme Tuhelj uz 50 popusta! Neograničeno kupanje u bazenima Vodenog planeta, dnevni wellness program, korištenje fitnessa, ulaz u Svijet Sauna, sve za 2 osobe i samo 1180 kuna!

Ponuda uključuje za 2 osobe:

3 dana uz 2 noćenja u premium dvokrevetnoj sobi za 2 osobe,
buffet doručak i večera u restoranu Lati.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti:
neograničeno kupanje u bazenima Vodenog planeta;
1 x kupanje u bazenima Wellness centra Termalija u Termama Olimia;
dnevni wellness program i zabavne aktivnosti;
neograničeno korištenje fitness centra;
"wellness bag"(kupaći ogrtač, papuče) na korištenje za vrijeme boravka;
1 x mogućnost zamjene obroka u restoranu baroknog dvorca Mihanović;
bon za usluge SPAeVITA centra za njegu i ljepotu tijela (2 x 100 kn);
1 x ulaz u najveći Svijet sauna u Hrvatskoj.Okružen wellness vrtovima, zagorskim zelenilom i modernom arhitekturom koja se stapa s prirodom, hotel Well **** u Termama Tuhelj sadrži 264 sobe vrhunske kvalitete.

Osim u udobnosti soba, gosti mogu uživati u brojnim wellness i spa uslugama, bogatoj animaciji za djecu i odrasle te odličnoj gastronomskoj ponudi!Kapacitet hotela Well ****


Ukupan kapacitet hotela Well **** čine 264 smještajne jedinice od kojih se izdvaja 12 apartmana koji svojom uređenošću pružaju gostima dodatanu udobnost. Od ukupnog kapaciteta raspoređenih u 6 zgrada, hotel raspolaže sa 126 novoizgrađenih te 138 preuređenih soba od kojih svaki objekt gostima nudi spoj elegencije i šarma prožet paletom boja.Opremljenost soba

Sobe su opremljene suvremenom opremom koja gostima omogućava nesmetano uživanje i opuštanje. Mikroklimatski uređaj, sef, LED TV, minibar, sušilo za kosu, moderni namještaj te „pametni sustav“ upravljanja pružaju gostima dodatan osjećaj privatnosti i sigurnosti.  Sve sobe krase umjetnička djela koje je izradila jedina doktorica umjetnosti u Hrvatskoj gđa Mirjana Drempetić Hanžić Smolić.

Dodatne usluge

Hotel sadrži niz dodatnih usluga koje gostima omogućavaju nesmetano uživanje i zabavu te opuštanje od svakodnevnog stresa. Wellness sadržaji poput najvećeg Svijeta sauna i SPAeVITA centar nude gostima uživanje u brojnim tretmanima njege i ljepote kao i programe buđenja osjetila i relaksacije tijela i duha. 


Unutarnje i vanjsko kupalište Vodeni planet idealno je mjesto zabave i rekreacije. Fitness centar, sportska dvorana, pustolovni park sa sportskim terenima, trim stazom i adrenalinskim parkom - sadržaji su koji gostima pomažu da ostanu u top formi, a opet im omogućavaju rekreaciju, zabavu i boravak u prirodi.U sklopu hotela nalaze se i brojni ugostiteljski objekti sa širokom ponudom hrane i pića koja će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane: hotelski restoran Lati, a la carte restoran dvorac Mihanović, restoran Element bar s ponudom pizza i meksičke kuhinje, Terra lounge bar s ponudom kolača, sladoleda, laganih jela i osvježavajućih pića, Infinity bar s atrijem te jedinstven wellness bar u najvećem Svijetu sauna.