Otkrijte zimske čari u blizini NP Plitvička jezera i NP Una uz miris bosanske kahve u Hotelu Irish 3* u Bihaću! 2 dana/1 noćenje s doručkom za DVOJE za samo 399 kn! Djeca do 12 godina GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zanimaju li Vas prirodne ljepote i odmor ili ludi noćni provod - grad Bihać ima sve! Udobno se smjestite u hotelu Irish 3* uz 2 dana/1 noćenje s doručkom za dvoje, a za dobrodošlicu Vas očekuju bosanska kahva i domaći rahatlokum! Kupon je iskoristiv do 01.03.2019.

Dobro nam došli u Irish hotel i u Bihać, šarmantni mali grad smješten na obalama rijeke Une između Nacionalnog parka “Una” i Nacionalnog parka ” Plitvička Jezera”. 

Hotel Irish udaljen je 8 minuta lagane šetnje od samog centra grada, smješten uz Žegarsku aleju koja je od pamtivijeka okupljala mladost Bihaća, gdje su se sastajale prve ljubavi i sklapala velika prijateljstva!

Sve sobe su ukusno uređene i klimatizirane sa luksuzno uređenim kupatilom, mini barom, LCD TV-om i besplatnim bežičnim internetom.

Irish hotel pruža odličnu uslugu u vrhunsko uređenom prostoru, za sve goste, koji uz pristupačne cijene žele otkriti naše gostoprimstvo i ljepote ovoga kraja.

Bihać

Bihać je grad i središte istoimene općine u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine te glavni grad Unsko-sanskog kantona. Šarmantan je to mali gradić na obali rijeke Une u neposrednoj blizini Nacionalnog parka “Una” i Nacionalnog parka ”Plitvička Jezera”. 

Osim prirodnih ljepota nudi Vam i odličan noćni život u kafićima i klubovima koji su otvoreni do ranih jutarnjih sati.