Apartmanski odmor - 3 dana/2 noći u Apartmanima ''Cifra'' Čatež u Sloveniji, za do 6 osoba + ulaznice za svaku osobu u najveći termalni bazenski kompleks u regiji -Terme Čatež, od 1109kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte udobnost apartmanskog smještaja i iskoristite pogodnosti ulaznica u zimsku termalnu rivijeru (svaki dan od 9 do 21 sat)! Uživajte u natkrivenom kompleksu bazena i vodenom raju na više od 2.300 m² zatvorenog područja s vodenim atrakcijama! Kupon je iskoristiv do 26.04.19., osim u terminima novogodišnjih blagdana od 24.12.2018 do 14.01.2019. i zimskog odmora od 18.02.2019. do 01.03.2019.!

APARTMANI "CIFRA" u ČATEŽU

veličina 47 m2

Apartmani sadrže dnevnu sob, kuhinju, kupaonicu a na katu se nalazi 2 sobe s 5 ležajeva. 

Ponuda uključuje : Izabrani broj noćenja sa smještajem u apartmanu  Cifra Čatež za do 6 osoba, do 6 ulaznica/danu za dvokratni ulaz na termalnu rivijeru ČATEŽ, 3 satni ulaz u saunu tijekom tjedna za goste, potpuno opremljen apartman (hladnjak, perilica rublja, sušilo za kosu ) za do 6 osoba, 

Prije kupnje izaberite:

Opcija 1) 2 noćenja od (nedjelja - utorak) + 3x ulaznice za Terme Čatež za svaku osobu + 3 h u saunama Čatež (ponedjeljak i utorak) za svaku osobu.

Opcija 2) 3 noćenja od (nedjelja - srijeda) + 4x ulaznice za Terme Čatež za svaku osobu + 3 h u saunama Čatež (od ponedjeljka do srijede) za svaku osobu.

Opcija 3) 4 noćenja od (nedjelja - srijeda) + 5x ulaznice za Terme Čatež za svaku osobu + 3 h u saunama Čatež (od ponedjeljka do četvrtka) za svaku osobu.

Opcija 4) 2 noćenja od (petak - nedjelja) + 3x ulaznice za Terme Čatež za svaku osobu + ekstra cijena za 1 dan dulje - 40€/dan

Opcija 5) 7 noćenja od (nedjelja - nedjelje) + 8x ulaznice za Terme Čatež za svaku osobu + 3 h u saunama Čatež (od ponedjeljka do petka) za svaku osobu.

Terme Riviera Čatež - najveći termalni bazenski kompleks u ovom dijelu Europe!

Termalna rivijera s najvećim vanjskim bazenskim kompleksom pruža zabavu za sve generacije na više od 10.000 m² termalnih vodenih površina. Vodene atrakcije i bazeni različitih oblika s temperaturom vode od 26 do 36 ° C.

Uživajte u vodi u tisuće oblika: Tobogani, piratski otok, spora rijeka, bazen s valovima, dječji bazeni, igrališta, whirlpooli ... Bit će vam teško testirati sve u samo jednom danu.

Na zimskoj termalnoj rivijeri (svaki dan od 9 do 21 sat) plivajte u termalnoj vodi najvećeg natkrivenog kompleksa bazena i otkrijte vodeni raj na više od 2.300 m² zatvorenog područja s vodenim atrakcijama.

Pod tri kupole zimske termalne rivijere nalaze se bazeni, whirlpooli, slapovi, kreveti za masažu ... 

Uronite u iskustvo s vodom! Ljubitelji brzih tobogana uživati će u toboganu sa  svjetlosnim efektima!