Zabava, opuštanje i uživanje za cijelu obitelj! 5 dana/4 noćenja uz polupansion za 2 osobe u Kinderhotel Schneekönig u Austriji uz pregršt zabave za djecu i wellness, od 3534kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte bogati paket! Izaberite između opcija 1) 4 noćenja za 2 osobe ili opcija 2) 6 noćenja za 2 osobe s uključenim polupansionom. Prilikom nadoplate za djecu dobivate dječju ugostiteljsku ponudu: doručak, snack (čaj i kolačići od 15 do 16 h) i večera. Kupon vrijedi od 16.12.18.-31.03.19.

O hotelu:

Hotel se nalazi na 1800 metara nadmorske visine u Falkertsu. Ako želite aktivnu rekreaciju, Falkertsee je najbolje mjesto za posjetiti! Regija nudi širok spektar sportskih sadržaja, a nakon napornog dana imate priliku opustiti se u našem wellnessu. Čisto opuštanje može se naći u našem bazenu, sauni, parnom kupelji i whirlpoolom. 

Wellness usluge:

- Unutarnji bazen s panoramskim prozorima (29 ° C)
- Avanturistički bazen za djecu
- finska sauna
- Parna kupka
- Infracrvena kabina
- jacuzzi (3 € / token)
- područje za opuštanje
- Ručnici za kupanje
- Ogrtači se mogu zatražiti uz naknadu.

Ono što od sadržaja nudimo vašem djetetu:

Dječje igralište, potpuno odvojeno od prometa, uz izravan i siguran pristup hotelu, opremljen sa sigurnim igračkama i uređajima, zatvoreni bazen i zatvoreni dječji bazen, krevetić, napravu za zaštitu djece i zaštitu električne utičnice, dječje jelovnike, dječja pića, večeru za djecu jednom dnevno pod skrbništvom animatora, 6 dana u tjednu.

Ono što od sadržaja nudimo vašoj obitelji:

Prostrane sobe i apartmane, koji pružaju dovoljno prostora za dvoje djece, mogućnost sušenja rublja u kupaonici i / ili na balkonu, mogućnost potpunog zamračenja spavaće sobe, Babyfone, liječenje obitelji s djecom, obiteljska atmosfera, pranje rublja (rublje se opere zajedno - uz naknadu), dostupna usluga pedijatra (vrlo blizu hotela), mogućnost posuđivanja kolica i nosiljki, skrb o djeci 6 dana u tjednu od strane obučenih profesionalaca(48 sati tjedno).

Dostupno na zahtjev u bilo kojem trenutku:

• stolica za kupaonicu

• kadica za kupanje

• termometar

• kutija za pelene

• prostirka za mijenjanje pelena

• grijači za bočice.