S Autoturist Parkom provedite nedjelju 20.01.19. u jednodnevnom izletu s razgledom Maribora i 3 sata kupanja u austrijskim termama Bad Radkesburg za samo 129 kn/osobi!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GARANTIRANI POLAZAK! Nedjelja na 36˚C! Autoturist Park organizira jednodnevni izlet s uključenim razgledom Maribora te kupanjem u termama Bad Radkesburg! Kupon vrijedi isključivo za 20.01.2019.! Polazak autobusom u 07:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 7:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje Slovenijom do MARIBORA, Europskoga grada kulture 2012. godine! Po dolasku, odlazak do povijesne jezgre grada uz šetnju starim ulicama i uličicama. Razgled: Glavni trg s gradskom vijećnicom, Trg slobode, Narodni dom, Katedrala koja čuva posmrtne ostatke Antona Martina Slomšeka, Opera, Lent, obala Drave. Slobodno vrijeme za šetnju gradom ili kupovinu u najvećem trgovačkom centru slovenske Štajerske, Europarku.

NADOPLATA ZA KUPANJE na licu mjesta: ulaznica za 3 sata kupanja u Therme Bad Radeksburg - 20 € (grupna cijena, na bazi min 15 prijavljenih)!

U 12:30 polazak prema austrijskoj štajerskoj i gradiću BAD RADKESBURGU. Grad se nalazi na samoj austrijsko-slovenskoj granici, a njegovi su rubni dijelovi nakon Drugog svjetskog rata pripali Sloveniji i iz njih je izrastao slovenski grad Gornja Radgona. Ostatak dana predviđen je za uživanje i opuštanje u termalnim vodama jedne od najmodernijih i najljepših toplica u ovome dijelu Europe. Termalna voda izvire s 2km dubine potiskom od 17 bara i temperaturom od 80˚C, a potom se hladi na temperature od 32 do 36˚C. Toplice su okružene parkom, a opremljenošću nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 18:00 sati. Dolazak na mjesto polaska očekuje se u večernjim satima.