Noć muzeja 2019 - Autoturist Park organizira prijevoz iz Zagreba do Hlebina i Đurđevca te posjet Galerije naivne umjetnosti i izložbe Marca Chagalla u Muzeju grada Đurđevca za 109 kn/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Petak 01.02.2019. rezerviran je za umjetnost i Noć muzeja! Autoturist Park organizira jednodnevni izlet s posjetom stalnog postava Galerije naivne umjetnosti u Hlebinama te izložbe rusko-francuskog modernističkog slikara Marca Chagalla u Muzeju grada Đurđevca! Djeca do 5 godina u pratnji 2 odrasle osobe GRATIS!

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 18:00 sati s južnog parkirališta Gradskog Poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje u smjeru Hlebina i dolazak u GALERIJU NAIVNE UMJETNOSTI, otvorenu 1968. godine s namjerom da predstavi i promovira naivnu umjetnost poznate Hlebinske škole. Razgled galerije koja svojim stalnim postavom obogaćuje najdulju noć muzeja. 

Nastavak putovanja u smjeru Đurđevca. U Muzeju grada Đuđevca, jednoj od najbolje očuvanih utvrda 15. stoljeća, koja je imala stratešku ulogu u obrani od Turaka, održava se izložba jednog od najvažnijih i najeminentnijih slikara koji su ikad djelovali: MARCA CHAGALLA! Samim je postavom obuhvaćeno 135 litografija nastalih kao predložak za Bibliju nakon njegova putovanja u Palestinu 1931. godine. Izložbom su obuhvaćeni najdraži Chagallovi motivi: slike rodnog Vitebska autoportreti, likovi zaljubljenih parova… Sama je izložba rezultat dobre suradnje s privatnom galerijom slika Böttingerhaus iz Bamberga. Razgled postave slika i stalnog postava Muzeja grada Đurđevca koji pripovijeda priču o picokima i obrani grada od Turaka. Nakon razgleda muzeja, slobodno vrijeme u središtu Đurđevca. 

Polazak prema Zagrebu planiran je oko ponoći. Dolazak na mjesto polaska u ranim jutarnjim satima.