Luksuz u jednoj od najboljih ljubljanskih četvrti i oaza odmora na 2 dana/1 noćenje s doručkom za dvije osobe u hotelu Vault**** gdje Vas svaki detalj poziva na ugodan i nezaboravan boravak...949kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Vault nalazi se na jednoj od najboljih lokacija u Ljubljani obzirom na mirnu i zelenu okolicu, udaljenost od centra i ljubljanskog prstena! Ponuda se može iskoristiti do 31.05.19., sukladno raspoloživosti.

Hotel Vault****

Prekrasna lokacija, uz svaki detalj pomno promatran, hotel Vault nudi ekskluzivan boravak za najzahtjevnije putnike. 


Od 2018. godine, fantastičan hotel Vault oživljen je u jednoj od najzelenijih ljubljanskih četvrti. 

Uživajte u čaši jedinstvenog slovenskog vina iz nagrađivane vinarije Klenart, popijte espresso Lavazza ili se jednostavno opustite na balkonu...


Toplo i ugodno

Ugodne, ugodne i svijetle 12 soba i apartmana, mirna atmosfera interijera, šarm okolice, privatni zeleni vrt i personalizirana usluga čine ga ugodnim i prijateljskim mjestom za boravak u Ljubljani.


Mirna i zelena lokacija

Hotel Vault nalazi se na jednoj od najboljih lokacija u Ljubljani obzirom na mirnu i zelenu okolicu, udaljenost od centra i ljubljanskog prstena. 


Smješten samo 2,8 km od trostrukog mosta u Ljubljani, udaljen je oko 20 minuta hoda ili samo 10-ak minuta vožnje biciklom do stare gradske jezgre Ljubljane.