Još ove zime priuštite si paket mršavljenja i oblikovanja tijela u 20 tretmana - 5x maderoterapija, 5x pressoterapija, 5x aromaterapija i 5x ultrazvuka u centru Magentic Spa u Splitu za samo 980 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Salon Magnetic Spa u Splitu nudi Vam čak 20 tretmana mršavljenja! Broj tretmana dogovara se sa centrom i prilagođava potrebama klijentice. Kupon se može iskoristiti do 28.02.2019.

Magnetic Spa Centar, Split donosi Vam paket od 20 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela:  5 MADEROTERAPIJA, 5 PRESSOTERAPIJA, 5 ULTRAZVUKA, 5 AROMATERAPIJA.

Adresa korištenja usluge: Magnetic Spa, Poljička cesta 9, Split.
Radno vrijeme: pon - pet 07 h - 21 h, sub 08 h - 13 h.


Ovaj bezbolan i neinvenzivan tretman predstavlja savršenu alternativu liposukciji i osigurava dramatično poboljšanje tjelesnog izgleda

Napredna tehnologija kavitacije omogućava koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tom ostaju netaknuti. 

Rezultati su vidljivi već na početku terapije

PRESSO TERAPIJA - aparaturna limfna drenaža 

Kako ručna tako i aparaturna  LIMFNA DRENAŽA  sve je potrebnija kako bismo se bolje osjećali i bili zdravi. Svim tim bolestima zajednički uzročnik  je loša cirkulacija. Limfna dreanaža utječe poboljšava cirkulaciju, protok krvi i limfe, povećava elastičnost kože,...

Magnetic Spa centar –Beauty centar ima jedini na području Dalmacije hladni laser Zeronu 

Također jedini na području Dalmacije posjeduju: Dermafrack aparata - najbolji aparat za mezoterapiju lica i tijela sa ampulama: hyaluron, antiage, vitamin C, lighten za izbjeljivanje fleka te Clarify za liječenje akni.

Dijamantna mikrodermoabrazija odlična kod osnovnih tretmana lica kao i za uklanjanje sitnih bora, ožiljaka, fleka i akni. Radiofrekvencija -za lice i tijelo.

Kozmetika s kojom rade u centru: Becos, Selvert Thermal, Afrodita (za lice i tijelo) te Gewol, Julijana nails i Reforma kod pedikure, manikure, gel noktiju te UV lakiranja.

ODMAH nakon kupnje kupona kontaktirati centar radi dogovora oko termina na telefon 021 540 700 ili 091 6071 297