Dočekajte Glazbenu Novu godinu 18.01. u Hotelu Kutina! Očekuje Vas bogati glazbeni program i novogodišnja večera s neograničenom konzumacijom pića uz 1 noćenje s doručkom za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doček Glazbene Nove godine u Hotelu Kutina 3* pružit će Vam nezaboravni glazbeni provod uz bend Tajna i bogatu novogodišnju večeru u 3 slijeda! Kupon vrijedi isključivo 18.-19.01.2019.!

HOTEL KUTINA 3* smješten je u samom centru grada Kutine, udaljen od izlaza s autoceste Zagreb – Lipovac svega 1,5 km. 

Od Zagreba smo autocestom udaljeni 70 km, što je otprilike 30 min vožnje automobilom ili autobusom. Interesantni smo za grupe u tranzitu i cjenovno pristupačni kako smještajem tako i organiziranim ručkovima, večerama za grupe na proputovanju. Smještajni kapacitet hotela je 65 soba (113 ležaja) i jedan apartman. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, WC, telefon, SAT TV i besplatni WiFi. U prostoru lobbyja i bara gosti mogu besplatno koristiti wireless internet. Budući smo jako aktivni i na području lovnog turizma u sklopu hotela postoje i boksovi za pse.

Hotel Kutina, kao i njegov grad, čuvar je tradicije moslavačkog kraja, promovirajući u svom restoranu autohtona moslavačka vina i tradicionalna moslavačka jela.

U dvorani hotela organiziramo: konferencije (konferencijska sala do 300 sjedećih mjesta, oprema za održavanje kongresa, kvalitetno ozvučenje, i mogućnost održavanja do pet radionica istovremeno), team building programe (organizacija i stručno vodstvo), poslovne ručkove, svadbene svečanosti i ostale proslave. Dvorana je u cijelosti klimatizirana. Restoran Stara Kutina - do 50 osoba, Plava sala - do 80 osoba, Restoran - od 80-180 osoba (mogućnost smanjenja sale zvučno izoliranim pregradnim stijenama), Moslavačka hiža - do 20 osoba. Izraditi ćemo Vam ponudu u okvirima u kojima Vi to želite a naše stručno osoblje će Vam sve to poslužiti na profesionalan način!

Prije kupnje obavezna provjera slobodnih termina, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna rezervacija - minimalno 3 dana unaprijed - na mail recepcija@hotel-kutina.hr ili broj 044 692 400!