[MAĐARSKA] Crno Jaje&Autoturist Park u subotu 09.02.2019. vode Vas u razgled dvorca-muzeja HELIKON i kupališnu meku HEVIZ uz prijevoz autobusom za samo 149 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pođite u zagrljaj ljekovite balatonske vode u termalno lječilište Heviz, doživite pitoreskni gradić KESZTHELY te obiđite Helikon dvorac-muzej, jedan od najljepših mađarskih baroknih dvoraca! Polazak autobusa u 07:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu!

PROGRAM IZLETA: 

Polazak autobusa u 7:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Slijedi ugodno putovanje u smjeru Mađarske i Balatona. Dolazak u pitoreskni gradić KESZTHELY. Slobodno vrijeme za šetnju uz “mađarsko more” ili odlazak do Helikon dvorca-muzeja. Razgled jednog od najljepših mađarskih baroknih dvoraca koji je pripadao hrvatskoj plemićkoj obitelji Feštetić. 

Obilazak dvorca uključuje razgled izloženog orginalnog pokućstva, a vrhunac je neprocjenjiva knjižnica koja ima gotovo 100 000 svezaka knjiga (jedina privatna aristokratska sačuvana knjižnica u Mađarskoj). 

Slijedi nastavak putovanja odlaskom u nekoliko kilometara udaljeni HEVIZ, u kojemu se nalazi najveće termalno jezero na svijetu. Heviz je nadaleko poznato termalno lječilište, ali i kupališna turistička meka. Najatraktivnije je veliko kupalište u središtu jezera izgrađeno poput sojenica. Temperatura jezera zimi iznosi oko 22˚C. Po dolasku slobodno vrijeme za osobne programe. Oko 17:30 sati polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.