Zima u predivnim prizorima Sarajeva! Bogati odmor na 4 dana/3 noćenja s doručkom uz dvodnevni organizirani odlazak na Bjelašnicu ili Jahorinu, besplatan fitness za 2 ili 4 osobe...od 1849kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se može iskoristiti do 28.02.19.! Kupon vrijedi za 2 ili 4 osobe, ovisno o odabranoj ponudi!

EMIRAN HOTEL

Tiha i mirna atmosfera omogućit će ugodan odmor, a pogled iz soba učinit će to savršenim mjestom za Vaš odmor. Središte Sarajeva udaljeno je 6 km.


U sklopu hotela Emiran gostima su na raspolaganju besplatni WiFi te dodatne usluge kao što su spa i wellness centar te a la carte restoran u kojem se poslužuju jela tradicionalne bosanske kuhinje, kao i alkoholna te bezalkoholna pića.

Sve sobe i suitevi klimatizirani su imaju mini bar, LCD TV s kablovskim i satelitskim programima i prostor za sjedenje.


DVOKREVETNA SOBA

Moderno opremljena, sa maksimalno iskorištenim prostorom, u varijanti sa bračnim krevetom ili dva odvojena ležaja, dvokrevetna soba u svakom je slučaju odličan izbor.

FITNESS&SPA CENTAR

Fitness centar hotela Emiran posjeduje najkvalitetnije te vrlo funkcionalne sprave koje će vam pomoći u oblikovanju Vašeg tijela. Za sve one koji trebaju i žele pomoć stručnjaka kako bi maksimizirali svoje rezultate tu je i naš fitness trener prof. Ermin Pečenković koji će se pobrinuti da odabere najbolji i najefikasniji plan treninga za Vas.


Naš fitness centar je najbolje rješenje kako za početnike kojima od starta dajemo elementarne upute, do onih koji treniraju duže vrijeme, te mogu iskoristiti kapacitete našeg fitness centra.


Spa centar hotela Emiran opremljen je finskom saunom koja ce Vam osigurati maksimalno opustanje i relaksaciju, te turska sauna koja, zbog svoje prostranosti, može primiti i do 8 osoba.
Hotel je opremljen savremenim sigurnosnim sistemima i video nadzorom koji će Vam pružiti maksimalnu sigurnost prilikom Vašeg posjeta.