[ZAGREB] Drage buduće mame, samo za Vas!!! 4D ultrazvuk i DVD snimka vaše bebe uz uključen anomaly scan u Privatnoj ginekološkoj ordinaciji dr. Đurić u centru grada Zagreba za samo 249 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Isčekivanje djeteta je jedan od najljepših perioda u životu! Stvorite neizbrisive uspomene s 4D ultrazvukom i upoznajte svoje dijete na posve drugačiji način! Također dobivenu DVD snimku jednoga dana možete pokazati i svom djetetu! Kupon se može iskoristiti do 28.02.2019.

Ponuda uključuje: 

4D ultrazvuk  Vaše bebe ("dinamičan" 3D ultrazvuk) i DVD snimka (filmić u boji u trajanju 20-ak sekundi) uz uključen anomaly scan.

Radno vrijeme: Pon - sri - čet 13 - 19h; Uto - pet 10 - 14h.

ODMAH po kupnji kupona potrebna je najava i rezervacija termina ili minimalno 3 dana unaprijed na broj tel: 01/4813 700, uz KOD i ID kupona po primitku.

Privatna ginekološka ordinacija dr. Predrag Đurić 

Mr. sc. dr. med. Predrag Đurić, rođen 11.5.1961. godine u Sisku. Osnovnu i srednju školu pohađa u Zagrebu. 

Medicinski fakultet upisuje 1979. te ga završava 1986. Nakon stažiranja radi 7 godina u Domu zdravlja Kutina u Stanici za hitnu medicinsku pomoć.

Magistrira 1994. na temu iz onkologije „Oligoelementi u tumorskom i zdravom tkivu jajnika“. Od 1995. do 2000. se specijalizirao za ginekologiju i porodiljstvo u KB Merkur. 

Nakon toga radi kao liječnik - ginekolog u privatnoj ordinaciji, do 2004. u Branimirovoj 61a do danas u Draškovičevoj 18, Zagreb.

Ovom ponudom vam želimo pružiti sigurnost u zdravlje Vašeg djeteta, ali i pružiti mogućnost da svoje dijete upoznate i prije nego se ono rodi.

Osjećaji neizmjerne sreće, ljubavi i iščekivanja se cijelo vrijeme miješaju s osjećajima brige, straha, raznih pitanja i nejasnoće jer je prije svega najbitnije zdravlje djeteta. 

4D ultrazvukom ćete imati priliku upoznati svoje dijete na posve drugačiji način.

Ginekologu će ovaj ultrazvuk otkriti važne podatke o djetetovu razvoju.

Istodobno će u vama pobuditi posebne osjećaje koji će vam dati svu sigurnost i sreću koju trebate dok čekate na svoju bebu :)

Također dobivenu DVD snimku jednoga dana možete pokazati i svom djetetu!