Za istinske navijače i domoljube! Croeye - jedine kockaste navijačke leće bez dioptrije! Kozmetički dodatak za svakoga uz 56% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pripremite se za Brazil, neka iz Vaši očiju blješti znak Vaše zemlje! Meka kozmetička leća bez dioptrije - CE certifikat s kockastim uzorkom uz 56% popusta!!

Kada se govori o kontaktnim lećama u boji većina ljudi odmah pomisli na mogućnost mijenjanja boje šarenice oka. Takve se leće u optikama nazivaju obojane ili kozmetičke kontaktne leće.


Rok trajanja : 5 godina

Rok uporabe: 1 godina od otvaranja
Leće u bojama omogućavaju promjenu prirodne boje očiju u različite varijante boja zavisno od proizvođaća i ponude.

Moguće je da se leća kod treptanja pomakne , pa tada može doći do preklapanja obojenog dijela s vidnim poljem što trenutno smanjuje vizualnu percepcijuse , ali to nije veći problem jer će se leća sama vratiti na svoje mjesto.

Savjeti i upozorenja

1. Posuđivanje leća

Izbjegavajte posuđivanje leća među prijateljima i obitelji, jer se na leći odmah nakon aplikacije apsorbiraju bakterije s površine oka, koje drugoj osobi mogu izazvati upalu ili veliku iritaciju očiju.

2. Šminkanje i kontaktne leće

Preporuča se da se kontaktne leće stave prije početka šminkanja, a uklanjanje šminke napravite nakon što uklonite kontaktne leće.

3.  Briga o kontaktnim lećama

Prije rukovanja sa lećama uvijek dobro operite, isperite i osušite ruke čistim ručnikom. Pazite da je otopina koju koristite svježa i da joj nije istekao rok trajanja. Isperite posudicu za leće otopinom, nikada običnom vodom, jer voda je nositelj bakterija i drugih mikroorganizama koji mogu izazvati ozbiljne infekcije oka. Nakon što ste napunili posudicu tekućinom, izvadite leću iz desnog oka te je stavite na dlan ruke. Kapnite nekoliko kapi otopine na leću, te je nježno kažiprstom protrljajte. Na kraju je isperite otopinom i stavite u posudicu. Vrlo je važno da je leća uronjena cijela u otopinu, jer ako ostane duže vrijeme izvan nje, postaje isušena i krhka. U tom slučaju najbolje je baciti i koristiti novu. Leće ostavite u posudici najmanje 4 sata ili preko cijele noći. Isti postupak ponovite sa lijevom lećom.