Oduševite se zimskim prizorima i aktivnostima u popularnom turističkom odredištu Bovec! Odmor na 3 dana/2 noćenja s doručkom ili polupansionom za dvoje u hotelu Mangart...od 1386kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bovec je mjesto koje se nalazi u sjeverozapadnom dijelu Slovenije, gotovo na tromeđi Italije, Austrije i Slovenije i najveće je turističko odredište u dolini rijeke Soče! Djeca do 5 godina gratis boravak! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 03.03.19.!

Dodatna pogodnost: povoljnija cijena ski karata za goste hotela (Kanin i Kanin & Sella Nevea) - cijene, informacije i plaćanje na licu mjesta.


Hotel

Uz netaknutu prirodu kojom je okružen Hotel Mangart, u hotelu možete birati između 34 soba i 2 luksuzna apartmana, i imate odličan izbor za provođenje slobodnog vremena, kako za obitelji, tako i za pojedince.


Sobe

U hotelu nalaze se dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem, superior sobe, obiteljske sobe, i višekrevetne sobe za mlade. Za potpunu udobnost, na raspolaganju su vam i dva luksuzna aprtmana.


Sve sobe su klimatizirane i opremljene telefonom, sat TV (LCD), mini barom, sefom, i besplatnim internetom (WI-FI), te kupaonicom.  Većina soba ima balkon, odakle se prostire prekrasan pogled na Julijske Alpe.


Bovec

Malo je mjesta, koje nude toliko različitih mogućnosti za aktivan odmor i sportske aktivnosti, kojih nudi Bovec. Bovec je mjesto koje se nalazi u sjeverozapadnom dijelu Slovenije, gotovo na tromeđi Italije, Austrije i Slovenije. Bovec je najveće turističko odredište u dolini rijeke Soče, u sjeverozapadnoj Sloveniji, sa nizom hotela i pansiona. Turistička povijest ovog kraja seže u daleku prošlost kada su lovci iz Trenta u ovaj kraj vodili bogate talijanske građane. U samom mjestu posjetiteljima je na raspolaganju niz različitih ugostiteljskih objekata. Posjetitelji Boveca na raspolaganju imaju čitav niz aktivnosti bez obzira na godišnje doba. Zimi mogu skijati ili sanjkati na obližnjem skijalištu Kanin, a ljeti im je na raspolaganju planinarenje, slobodno penjanje, vožnja kajakom, rafting, paragliding, golf, biciklizam i jahanje. 


Skijanje na Kaninu
Kanin je jedino slovensko skijalište na kojemu se staze protežu i iznad 2000 m. Ovo skijalište nalazi se iznad Bovca, a s njega za vedra vremena pogled seže sve do mora. Skijaške staze uglavnom su lakše i srednje kategorije te na njima zbog velike visine nema gužve. Na skijalištu su posjetiteljima na raspolaganju i dva ugostiteljska objekta.

Turno skijanje - Kanin - Sella Nevea
Ljubitelji skijanja izvan staza ovdje će doći na svoje. Skijalište Kanin - Sella Nevea je kao stvoreno za sve vrste "alternativnog" skijanja – od turnog skijanja do uživanja u dolinama dubokog snijega. Ali, budući da je planina krševita, postoje brojne rupe, ponori i varljivi zapusi zbog čega off-pistama treba pristupiti s maksimalnim oprezom. Vrijeme na vrhu zna biti jako varljivo i zato ga često znaju uspoređivati sa glečerskim.