ROMANTIC KRALJEVSKI ARANŽMAN za dvoje u najromantičnijem hrvatskom hotelu Phoenix 4*! 1 noćenje, bogati "Art of Breakfast", Valentinovska večera, Wellness & SPA zona... za dvoje već od 740 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U MJESECU ZALJUBLJENIH uživajte u VALENTINOVSKOJ PONUDI u najromantičnijem hrvatskom hotelu - bogati "Art of Breakfast" doručak, romantična Valentinovska večera uz svijeće i opuštanje uz bazen, jacuzzi i saunu uz posebne cijene masaža! Kupon se može iskoristiti od 01.02. do 28.02.2019.

U MJESECU ZALJUBLJENIH

Valentinovo u Zagrebu - hotelu Phoenix 4*

Još jedan mjesec, još jedna godina je prošla u društvu ljubavi vašeg života. Često je teško pronaći riječi jer onih pravih je zapravo malo. Oaza ljubavi, Hotel Phoenix 4*, Vas čeka u najromantičnijem izdanju ovog Valentinova - mjesto gdje riječi nisu potrebne!

U mjesecu zaljubljenih iznenadite voljenu osobu, usrećite ju ili joj pak izmamite suze radosnice na lice. Hotel Phoenix se i ove godine potrudio da žar vaše ljubavi rasplamsa čarobnim gastronomskim delicijama, udobnim romantičnim sobama, opuštajućom spa oazom...

Valentinovska večera: pikantni namaz od maslina serviran na hrskavom pecivu od sira - šarena salata s jabukama, feta sirom, brusnicama i orasima u slatko-kiselom dresingu - krem juha od batata i đumbira - ramstek "Caffe de Paris" - čokoladna torta za zaljubljene!

HOTEL PHOENIX DOBITNIK PRESTIŽNE NAGRADE : NAJROMANTIČNIJI HOTEL U HRVATSKOJ

Riječ je o prvom romantičnom hotelu s četiri zvjezdica u Zagrebu koji je primio prestižnu nagradu svjetskog turističkog magazina Luxury Travel Guide za najromantičniji hotel u Hrvatskoj.

Phoenix je potpuno novi koncept hotela koji je namijenjen romantičnim parovima,  poslovnim gostima koji uz smještaj traže odmor i uživanje od svakodnevnog stresa te tematskim grupama.

Ulaskom u ovaj romantični hotel odmah ćete osjetiti posebno intimnu i toplu atmosferu, svaki detalj našeg interijera strastveno smo birali, a svakom našem gostu posebno se posvećujemo.

U sklopu hotela je fine dining restoran Maestro, wellness & SPA centar sa Indoor Golf & Fitness centrom, veličanstvena banket dvorana Magic hall kapaciteta 400 osoba u banketnom postavu te 55 modernih Classic, Elegance i Deluxe soba od čega posebno uređenih 7 Deluxe soba kategorije Romantic.

Dizajn soba uz modernu opremljenost sadrži dekoraciju boju lavande koja je ujedno i zaštitni znak hotela. Gosti mogu očekivati romantičnu večeru uz svijeće, romantične organizirane prosidbe i razne proslave, degustaciju vina u Vinoteci, specijalnu pripremu sobe, personalizirane poruke, aromatic kozmetiku i mnogo toga što će svakog gosta oduševiti.

Romantični doživljaj u wellnessu uključuje opuštanje u hidromasažnom bazenu temperature 35°C i bazenu s mogućnošću protustrujnog plivanja temperature 28°C, vodenu i zračnu masažu, svjetlosnu terapiju, prostor za opuštanje, finsku saunu, tretmane aromatičnim solima, ugodnu glazbu i konzumaciju biljnih čajeva…

Hotel je poseban, a njegovo osoblje strastveno obavlja svoj posao.

Još jedno priznanje kvaliteti i usluzi koju pruža hotel Phoenix je i ono nedavno dobiveno za jedan od tri najbolja mala hotela kontinentalne Hrvatske.

Gdje se nalazimo?

Hotel Phoenix 4*, Sesvetska cesta 29, Zagreb-Sesvete

Nalazimo se na glavnoj cesti, 700 m od obilaznice prema centru Zagreba (15 min automobilom do centra grada).

Dostupnost javnog prijevoza (I. zona).

U blizini shopping centra: City centar East (5 min automobilom); Garden Mall (10 min automobilom).

U blizini Maksimirskog parka (ZOO, stadion), svetišta Marije Bistrice, Aquaparka Adamovec (5 min automobilom).