Valentinovo s dragom osobom u Splitu! Provedite nezaboravna 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje u hotelu Atrium uz romantični postav sobe i neograničeno korištenje wellnessa...1299kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opuštajuća atmosfera, stručno osoblje i luksuzni sadržaji Wellness & Spa centra hotela Atrium idealni su za apsolutnu relaksaciju i energetsko buđenje! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.02.19. do 28.02.19.!

Prava oaza luksuza i udobnosti!

Smješten u samom srcu Dalmacije, s očaravajućom obalom Jadranskog mora, Atrium Hotel je prava oaza luksuza i udobnosti. Izgrađen na temeljima antičkog Splita, samo 15 minuta hoda od UNESCO-ve Dioklecijanove palače i živahnog epicentra Splita, Atrium Hotel je osmišljen kako bi upotpunio sve vaše potrebe prilikom boravka tijekom cijele godine.


MNOŠTVO PROSTORA… SOBE & APARTMANI

124 sobe i 4 VIP apartmana u Atrium Hotelu su moderno i luksuzno uređene s podovima prekrivenim sagom i jedinstvenog dizajna, nudeći najviše standarde komfora. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu opremljenu ogrtačima, ručnicima, papučama i toaletnim potrepštinama; sef, privatni balkon, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, flat screen TV i IDD telefon. Istražite naše sobe, izaberite koja se savršeno uklapa u vaš stil i osjećajte se kao kod kuće.


SADRŽAJI

Osim naših glavnih usluga, imamo mnogo dodatnih pogodnosti za ponuditi. Polazeći od podzemnog parkinga, avanturističkih izleta, pa sve do SPA centra i konferencijske dvorane, možemo ostvariti sve vaše želje!

  • Dodatna pogodnost: 20 % popusta na tretmane u wellness & spa Aurelia (obavezna rezervacija), 20 % popusta u a la carte restoranu Cardo, plaćanje na licu mjesta.


AureliaSPA & Wellness

Opustite svoje tijelo i um u prostranom AureliaSPA & Wellness centru – sa zatvorenim bazenom, finskom saunom, turskom kupelji, tretmanima masaže lica i tijela, kao i novo opremljenom fitness centru. Opuštajuća atmosfera, stručno osoblje i luksuzni sadržaji našeg Wellness & Spa centra su idealni za apsolutnu relaksaciju i energetsko buđenje!


Smješten na -1 razini Atrium Hotela, Spa & Wellness centar nudi našim gostima korištenje unutarnjeg bazena, finsku saunu, tursku kupelj, tretmane i masaže lica i tijela, kao i novo opremljen fitness centar. Naš tim stručnjaka pobrinut će se da dobijete neke od najboljih tretmana lica i tijela u Hrvatskoj, koristeći samo najbolje proizvode koji rade u sinergiji s prirodom. Uživajte u opuštajućoj atmosferi, uz stručno osoblje i luksuzne pogodnosti AureliaSPA & Wellness. Osvježite se. Ponovno se pokrenite.