Dan Žena u Termama Sv. Martin! 3 dana/2 noćenja s bogatim Polupansionom & wellness paketom za DVOJE u Hotelu SPA Golfer 4* + “Slavonska večer” 08.03. uz tamburaše "Druga Strana" i Miroslava Škoru!

121 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Koncert tamburaškog sastava "Druga Strana" i gosta Miroslava Škore počinje u 20.30 h, pa sve do 01.00 h!!! Dodatne pogodnosti: neograničeno kupanje u "The Temple of Life" bazenskom kompleksu + 50 kn poklon bon za masažu Sveti Martin (60 minuta) po osobi + izlet subotom na farmu jelena. Kupon se može iskoristiti ISKLJUČIVO OD 08. DO 10.03.2019.!

Hotel Spa Golfer 4*

Hotel Spa Golfer smješten je u srcu Međimurja, nadomak slikopisnih brežuljaka i netaknute prirode koja oduševljava. Moderno opremljena 151 hotelska soba i 6 luksuznih suite-ova okruženih netaknutom prirodom predstavljaju idealnu destinaciju za cjelogodišnji obiteljski odmor, wellness opuštanje, poslovna putovanja te aktivni i rekreativni odmor.

Hotel okružuju zeleni horizonti golf terena i međimurskih vinorodnih brežuljaka, dok unutrašnjost karakterizira suvremeni dizajn, elegancija te gostoprimstvo domaćina kao neopipljiv, ali itekako osjetljiv sastojak u kreiranju doživljaja.

Pogodnosti i za djecu: GRATIS 1. dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju i 2. dijete do 7 godina u krevetu s roditeljima!

Wellness oaza hotela

Moderno uređen i luksuzan prostor wellness oaze za hedonističko uživanje i zdravlje uz suhe i parne kabine, unutarnji i vanjski bazen sa podvodnom masažom i keramičkim ležajevima za opuštanje, whirlpoolom, tuševima doživljaja uz tropsku kišu i hladnu maglu, ledenom spiljom i hladnim bunarom za rashlađivanje, tematizirani prostor za relaxaciju te refresh kutkom uz zdrave napitke i voće.

Ljubitelji Wellnessa će u Svetom Martinu zaista uživati, jer osim bazena, Resort nudi i više od 20 različitih vrsta masaža i sauna poput finske i rimske, dok ukupna površina najmodernije wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj iznosi nevjerojatnih 1800m2.

The Temple of Life bazenski kompleks

Termomineralna voda donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima.Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode.

Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda!

Ostali sadržaji

Brojne aktivnosti u Resortu i izvan njega zadovoljiti će i one najzahtjevnije. Opcije su zaista raznolike. Možete posjetiti neku od turističkih atrakcija Međimurja, zaigrati jedan od sportova u Resortu ili iznajmiti biciklu i upoznati destinaciju na dva kotača.

08.03. KONCERT MIROSLAVA ŠKORE I TAMBURAŠKOG SASTAVA "DRUGA STRANA" od 20.30 h do 01:00 h!

Miroslav Škoro obilježio je hrvatsku glazbu devedesetih godina prošlog stoljeća, a nove hitove stvara i u novom mileniju. 

Devedesetih godina Škoro surađuje s nizom tamburaških sastava – 'Dike', 'Slavonske lole', 'Ravnica' i 'Sitan vez'. Nastaju suvremeni i svevremeni tamburaški hitovi – osim antologijske 'Ne dirajte mi ravnicu' tu su i 'Mata', 'Šumi, šumi, javore', 'Majko jedina', 'Otvor' ženo kapiju' i brojni drugi.

Osim pisanjem i skladanjem, Škoro se bavi i glazbenom produkcijom za "Slavonske lole", "Prvu ligu" , Stjepana Jeršeka-Štefa i Franju Kneževića, te je nekoliko godina bio direktor "Orfeja" , predsjednik uprave 'Croatia Recordsa' , te predsjednik i izvršni direktor Hrvatske diskografske udruge.


Tamburaški sastav Druga Strana

Band "Druga strana" je zapravo nastao kao ideja "nadogradnje" tamburaškog sastava "Lobby". Njihovu facebook stranicu pogledajet ovdje. 

"Nakon nekoliko godina predstavljanja samo kao tamburaši, odlučili smo malo pomaknuti granice i modernizirati se! Nakon harmonike, u bend smo uveli i bubnjeve tako da sada sa sigurnošću možemo reći da smo u stanju zadovoljiti gotovo sve glazbene želje!"