PodržimoNaše

Odvojite mališane od televizora i kompjutera!! Mjesec dana vježbanja za djecu u sportskoj rekreativnoj školici MaliXXL u Zagrebu uz 50% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Fizička aktivnost podiže razinu serotonina, poznatog kao hormon sreće. Vježbom kod djece vrlo lako možemo podići samopouzdanje, poboljšati njihovo raspoloženje i na ugodan način ih potaknuti da se kreću!

Sportska rekreativna školica za djecu

Današnje generacije djece odrastaju uz premalo igre i kretanja, a prečesto sjedeći u neugodnom položaju što dovodi do velikog broja problema poput prekomjerne tjelesne težine, manjka koordinacije i bolesti kralježnice. Kako bi spriječili te probleme, naš dvoranski program za djecu pomaže u sprečavanju upravo tih problema.

Uz stručno vodstvo, kroz zabavan program i vježbe prilagođene uzrastu djece, razvijaju se funkcionalne sposobnosti djece, ubrzava se rad nogu, razvijaju se ravnoteža i koordinacija, vještine bržeg učenja i praćenja, razvija se snaga, poboljšava se koncentracija te samo vježbanje uvelike utječe na raspoloženje i zdraviji život djece.Grupe se održavaju uz pratnju glazbe tako da djeca također razvijaju i osjećaj za ritam. Vježbe su kombinacija bazičnih vježbi prilagođenih uzrastu djece, kombiniranih s vježbama istezanja te određenih vježbi iz plesnih tehnika radi postizanja bolje fleksibilnosti, koordinacije i ravnoteže.

Grupno vježbanje stvara entuzijazam kod djece utječući na njihov stav prema sebi, držeći se stare narodne izreke: u zdravom tijelu- zdrav duh!