Luksuz u Splitu koji je dostupan svima! Splitska zima i odmor na 3 dana uz 2 noćenja s doručkom za dvoje u sobi ili apartmanu „BB Residence“ uz piće dobrodošlice...899kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 12 godina gratis! „BB Residence“ udaljen je svega 1.500 m od Dioklecijanove palače, odnosno 20 minuta šetnje od centra grada Splita! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 28.02.19.!

„BB Residence“

„BB Residence“ je smještajni objekt izgrađen 2013 godine sa 13 moderno i luksuzno opremljenih dvokrevetnih i jednokrevetnih soba i 3 apartmana kategorije četiri zvjezdice. Nalazimo se na adresi Šibenska ulica br. 13 u Splitu. Objekt je udaljen svega 1.500 m od Dioklecijanove palače odnosno 20 min šetnje od centra grada Splita. Svojim je gostima dostupan jednostavnim ulaskom sa glavne gradske prometnice Domovinskog rata, pored poslovnog kompleksa Agram u pravcu Joker Centra, Stadiona i Spaladium Arene. Sobe i apartmani opremljeni su s king size ležajevima vrhunske kvalitete, sve jedinice su klimatizirane, opremljene sa LCD TV, minibarom, kafe-aparatom i wi-fi i internet priključkom. 

Sve smještajne jedinice nalaze se na prvom katu i povezane su liftom sa prizemljem i garažom u kojoj su osigurana posebna mjesta za goste. U prizemlju se nalazi recepcija, novo uređene prostorije za sastanke i doručak koje su svojim modernim i ugodnim ambijentom idealne i za cjelodnevni boravak i opuštanje. Poslovni skupovi mogu se organizirati u većoj prostoriji za maksimalno 25 sudionika ili odmah pored u manjoj prostoriji do 10 osoba. U prizemlju je i Caffe bar sa vanjskom terasom površine 170 m2 u ugodnom okruženju mediteranskih borova i vanjski javni parking ukupnog kapaciteta 29 parkirnih mjesta, od kojih su 4 parkirna mjesta posebno označena za osobe sa invaliditetom. Pristup bežićnom Internetu moguć je unutar cijelog objekta, uključujući i vanjsku terasu. Cjelogodišnje poslovanje idealno je za smještaj poslovnih i turističkih gostiju. Recepcija je otvorena od 07-21 h. Objekt je u cijelosti prilagođen kretanju osoba smanjene pokretljivosti i invalidnih osoba. Naša misija i vizija je biti moderan, funkcionalan objekt za smještaj poslovnih i odmorišnih gostiju u gradu Splitu, sa zadovoljnim uvijek uslužnim i nasmijanim osobljem spremnim svakom gostu pružiti uslugu kako bi se osjećali „kao kod kuće“.

Sobe i apartmani

Odmorite se i opustite u našim luksuzno opremljenim sobama i apartmanima opremljenim vrhunskim namještajem i udobnim kingsize krevetima. Sve sobe i apartmani su klimatizirani, grijani te opremljeni sa LCD TV kabelskim programima, minibarom, sefom, besplatnim wi-fi i internet priključkom, prostranim kupaonicama oko 5 m2 sa hotelskom kozmetikom, ručnicima i sušilom za kosu. Više od polovice smještajnih jedinica je sa prostranim terasama.