Kozmetički salon Talija u Splitu otkriva Vam mini spa day uz njegu lica (piling, maska i masaža) i medicinsku masažu leđa u trajanju od 30 minuta...za samo 89kn!

Koža je zimi osobito željna regeneracije. Kako bi i dalje bila zdrava, dobro nahranjena i svježa, priuštite joj tretman čišćenja i njege, a opustite se i oslobodite nagomilanog stresa uz medicinsku masažu leđa! Kupon vrijedi do 23.03.2019.!


Koža je zimi osobito željna regeneracije. Kako bi i dalje bila zdrava, dobro nahranjena i svježa priuštite koži tretman čišćenja i njege!

Čišćenje lica u kozmetičkim salonima svakako je poželjan dio naše beauty rutine. Unatoč mlijeku i losionima koje koristima za čišćenje lica, miteseri se ne uklanjaju niti se izbaci nakupljena nečistoća u porama. 

Lučenje sebuma ili loja je prirodan proces u našoj koži, a uzrokuju i razni cimbenici poput slobodnih radikala, znojenja, nezdravih navika i netemeljitog čišćenja kože od make upa. a jednom kada se pore napune, moramo ih počistiti zelimo li da nam koža bude zdrava i da kreme koje nanosimo koža kvalitetno upije. 

Masaža opušta i podiže raspoloženje. Potiče lučenje serotonina-hormona sreće, njeguje i revitalizira kožu. Posebno se preporuča osobama koje su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno. Nakon opuštajuće masaže preplavljuju nas osjećaji neizmjerne sreće i zadovoljstva.