Uz Svijet putovanja provedite romantičan vikend u Budimpešti na 2 dana uz 1 noćenje s doručkom u Leonardo Hotelu Budapest****, prijevoz autobusom iz Zagreba...399kn /osobi!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Zagreba u 06:30 sati s Autobusnog kolodvora! Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum od 09.02. do 10.02.2019.!


ROMANTIČNI VIKEND U BUDIMPEŠTI - od 09. do 10. VELJAČE 2019.

GARANTIRANI POLAZAK

Kraljica Dunava - provedite romantičan vikend u Budimpešti u Hotel 4****  - LEONARDO HOTEL

1. dan ZAGREB – BUDIMPEŠTA

Polazak iz Zagreba u 06:30 sati s Autobusnog kolodvora. Ugodna vožnja kroz Mađarsku uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu panoramski razgled grada autobusom i pješke: brda GELLÉRT sa spomenikom Slobode gdje se nalazi Citadela, stara budimska utvrda s koje se za vedrog vremena pruža prekrasan pogled na Budim, Peštu, Dunav i sve njegove mostove. Vožnju nastavljamo do BUDIM-a gdje se nalazi: Kraljevska palača, crkva sv. Matijaša i Ribarska tvrđava pa se preko Lančanog mosta spuštamo u PEŠTU: zgrada Parlamenta– bazilika sv. Stjepana – najveća sinagoga u Europi – Trg heroja– avenija Andrassy, najljepša gradska ulica s glasovitom Operom ... Odlazak u hotel i smještaj u sobe, kraći odmor. Oko 17:00 sati predviđena je romantična ( fakultativna) vožnja brodom uz večeru po Dunavu tijekom koje ćete uživati u panoramskom pogledu na grad... Nakon vožnje brodom predlažemo posjet čardi uz večeru (fakultativno uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.


2. dan BUDIMPEŠTA – SZENTENDRE – ZAGREB 

Doručak i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme do 14:00 sati kada krećemo prema 20 km udaljenom baroknom gradiću Szentendre, koji je sa svojim šarenim kućama, uskim ulicama i brojnim muzejima najposjećenija turistička destinacija na Dunavu. Po dolasku kraći razgled i slobodno vrijeme za ručak i šetnju ; preporučujemo da posjetite Muzej marcipana, u okviru kojeg se nalazi i radionica i gdje ćete vidjeti prava mala umjetnička djela napravljena od marcipana. Planiran povratak oko 17:00 sati, očekivani dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.