Želite veće, punije i čvršće grudi bez operacija i potpuno prirodnim putem? Vidljivi rezultati uz Womens Beauty kremu za povećanje i podizanje grudi za samo 69kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za sve žene koje žele biti neodoljive i zasjati u punom sjaju sa novim dekolteom...sve to i još mnogo više uz najpopularniju kremu za prirodan rast grudi u 2015.! Poštarina je uključena u cijenu (isključivo za područje Hrvatske)! Kupon vrijedi do 09.03.2019.!


NAJPOPULARNIJA KREMA ZA PRIRODAN RAST GRUDI U 2015. GODINI!

Imate male grudi?

Grudi su vam se objesile uslijed poroda ili godina?

Želite 100% prirodan i učinkovit proizvod?

Sve prirodno i bezopasno bilje!

Nema nuspojava osim većih grudi! :)

Čvršće i punije grudi bez skupih operacija i hormonskih tretmana.

Najniža cijena na tržištu-promotivni popust 50%!!!

 Ženske grudi su stvar ljepote. To je glavni razlog zašto su žene i muškarci opsjednuti kako izgledaju njene grudi. Muškarci žele žene s većim grudima i žene žele veće grudi kako bi izgledale bolje od drugih žena.

 Većina psihologa tvrdi da je dokazano da su žene sa većim i ljepšim grudima punije samopouzdanja i osjećaju se mnogo dominantnije od žena sa malim grudima. Velika anketa koja je provedena među poslodavcima u Americi i Europi je poražavajuća za žene sa malim grudima jer žene sa većim i ljepšim grudima mnogo lakše dobivaju posao i mnogo brže napreduju u poslovnom pogledu.


KAKO DJELUJE KREMA „Woman's Beauty“?

Povećava grudi i daje im okrugli i puniji oblik.

Obješene grudi čini čvršćim i debljim.

Poboljšava čvrstoću i elastičnost grudi.

Daje glatkoću i nježnost grudi, te smanjuje strije.


Sastojci kreme:

Soya extract- koristi se za prirodno korigiranje grudi – budući da je bogat beta-sitosterolom. Beta-sitosterol regulira aktivnost testosterona (muškog spolnog hormona), tako da su jače izražena ženska spolna obilježja. Istovremeno beta-sitosterol sudjeluje u sintezi progesterona  (progesteron je suprotan estrogenu). To dovodi do ravnoteže između estrogena i progesterone, koja se očituje u razvoju i veličini grudi, regulaciji procesa nagomilavanja i zadržavanja masnoća i vode u organizmu, poboljšava libido, poboljšava dobro raspoloženje i psihičku ravnotežu.

Wild radix puerariae essence extracts -proširuje krvne žile i poboljšava cirkulaciju, sprečava rast stanica raka

Papaya extract- carica papaya: antitumorski učinak papaje protiv tumora dojke, grlića maternice, jetre, pluća i gušterače.

Biljni ekstrakti- koji u također utjeću na rast i punoću ženskih grudi.

Vitamin E

Alovera- Aloe veru ne treba posebno predstavljati, čak ni u našoj kulturi koja ne favorizira prirodne lijekove i preparate, svi znaju koliko ekstrakt ovog jednostavnog sukulenta pozitivno utječe na obnavljanje i zaštitu kože, no zapravo to je gotovo sve što javnost zna o biljci koja osim nevjerojatnih nutricionističkih svojstava ima toliko ljekovitog utjecaja na ljude da s pravom zaslužuje prastari naziv „biljka lijek za sve.“

Aloe vera sadrži vitamine; A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C i E, sadrži i folnu kiselinu i više  minerala od kojih najviše ima; magnezija, mangana, cinka, bakra, kroma, kalcija, kalija, željeza i 20 vrsta aminokiselina. Za sada je ustanovljeno da žele Aloe vere ima preko 240 hranjivih i ljekovitih sastojaka no s pravom se pitamo je li to zaista sve s obzirom da znanstvena istraživanja koja se bave ovom biljkom rijetko dolaze do javnosti.

Pakiranje: 120gr -minimalno za 30-45 dana ovisi o veličini Vaših grudi. Deklaracija, uputstva za uporabu na hrvatskom. Preporuka za period korištenja i najbolji rezultati 3 mj.