Trenutno zategnuta i napetija koža lica uz Laser Centar Trinity u Rijeci! Tretman Plazma penom uz područja lica po izboru i prirodne i dugotrajne rezultate...već od 189kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na minimalnoj udaljenosti od kože aparat ispušta plazma blic koji u dodiru sa kožom uzrokuje trenutno zatezanje kolagenskih vlakana i rezultati su vidljivi odmah u toku tretmana! Kupon vrijedi isključivo do 30.03.2019., vrijedi za jednu osobu i koristi se u Rijeci!

Tretman lica Plazma penom uz područja po izboru

-Energijom plazme stimuliraju se regenerativni procesi u koži
-Postiže se sinteza kolagena i elastina
-Trenutno zategnuta koža i vidljivo pliće bore

Plazma pen laser je inovativna, neoperativna blefaroplastika koja nudi efekte operativnih metoda. Namijenjena je svim tipovima kože. Bez opasnih anestezija, rizika i komplikacija koje mogu pratiti tradicionalnu metodu.

Može da se koristi na cijelom licu, a estetski i funkcionalni problem viška kože na gornjim ili donjim kapcima rješava do danas na nezamislivo brz, lak i efektivan način.


Primjenjuje se za:

- lifting kapaka
- lifting podbratka vrata i dekoltea
- lifting obraza
- korekcija bora
- zatezanje kože na čelu, iznad usana
- zatezanje kože kod ušiju
- uklanjanje staračkih mrlja
- ožiljaka
- pigmentnih mrlja
- opuštene kože
- strija

Plazma pen je trenutno najinovativniji tretman. Nema ožiljaka i postoperativnog ležanja. Minimalno invazivno. Na minimalnoj udaljenosti od kože aparat ispušta plazma blic koji u dodiru sa kožom uzrokuje trenutno zatezanje kolagenskih vlakana i rezultati su vidljivi odmah u toku tretmana. Nakon tretmana je brz oporavak.


Prednosti Plazma pena:

- mogućnost upotrebe i kod muškaraca i žena
- mogu se istovremeno tretirati bore,ožiljci i strije
- tretmani su izvedivi na cijeloj regiji lica, na kapcima, zoni oko očiju i vratu
- prirodni i dugoročni rezultati jer reguliraju samoregeneraciju kože, proizvodnju kolagena i elastina- postoji mogućnost da se kombinira sa mnogim drugim kozmetičkim i medicinskim tretmanima