Ugrabite zimski paket opuštanja, skijanja, klizanja i kupanja nadomak Termi Zreče! Uz 2 noćenja s polupansionom i izborom vrste smještaja opustite se u Hotelu reAktiv već od 1459 kn za dvoje!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite smještaj u dvokrevetnoj, trokrevetnoj ili četverokrevetnoj sobi, a dijete do navršenih 10 godina boravi GRATIS u krevetu sa roditeljima! Pogostite se bogatim polupansionom, saunom i prostorom za opuštanje te radostima na snijegu, ledu i u bazenu! Zimski paket uključuje i 30% popusta na karte za Terme Zreče! Kupon vrijedi od 01.01.2019. do 03.05.2019.

Hotel reAktiv nudi smještaj s besplatnim wi-fi internetom u mjestu Zreče, na izvrsnoj lokaciji, 400 metara od termalnog centra Zreče. Objekt je udaljen oko 17 km od Zlodejeva, 17 km od Uniorčeka i 18 km od Jurgovo.



U hotelu se nalaze sobe s balkonom i pogledom na vrt. Sobe su opremljene vlastitom kupaonicom - opremljenom besplatnim toaletnim potrepštinama. U sobi se nalaze stol s TV-om ravnog ekrana.


Wellness sadržaji: masaža cijelog tijela, masaža leđa, soba za opuštanje, sauna.



Paket ZIMSKI PRAZNICI uključuje: 2x noćenja u sobi, 2x bogati švedski stol za doručak, 3x večera (izbor između 3 menija), lokalno piće dobrodošlice, 1x ulaz u saunu i prostor za opuštanje, neograničen pristup internetu, besplatno parkiranje na hotelskom parkiralištu, skladište skija i skijaške opreme, 30% popusta na karte za Terme Zreče, klizanje na ledu u Zreču!




Više o Termama Zreče pogledajte OVDJE