Mjesec ljubavi za nju i njega u Vodicama! 3 dana/2 noćenja s doručkom ili polupansionom u hotelu Punta uz aromamasažu leđa, prirodni piling tijela u aromaparnoj kupelji, jacuzzi...od 1149kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje bazena, relax zone i fitness dvorane; besplatan parking; besplatan WIFI! Kupon vrijedi isključivo za termin do 28.02.19.!

Hotelski kompleks Punta nalazi se samo nekoliko metara od centra Vodica, poznatoj turističkoj destinaciji na obali Jadrana. Na granici plavetnila mora i neba izdiže se hotelski kompleks sa svojih prepoznatljivih deset katova i pruža otoke na dlanu, dok je centar Vodica sa svim svojim znamenitostima udaljen samo nekoliko koraka.  Hotel Punta, zajedno sa pripadajućim vilama, bogatom ponudom i personaliziranom uslugom, pruža Vam nezaboravan boravak. Poželite jutro s predivnim pogledom na Jadransko more ili na stari grad, te uz mirise Mediterana omogućite sebi ugođaje topline i udobnosti koje će Vam s osmijehom na licu pružiti naše osoblje.


Hotel Punta
Glavna zgrada kompleksa Punta je smještena u deseto-katnom objektu i nudi mogućnost odabira superior ili standard soba ili apartmanskih soba. Svih 77 superior soba i 3 luksuzno opremljene apartmanske sobe Vam pružaju panoramski pogled na more i otoke.  Preostalih 52 standardne sobe pružaju predivan pogled na park i grad Vodice.  Uz prostranu recepciju, u glavnoj zgradi se nalaze i svi ostali sadržaji koji će Vaš boravak učiniti ugodnijim i ispunjenijim, kao što su dva restorana, lobby bar, wellness i spa centar sa unutarnjim bazenom i fitness dvoranom, frizerski salon, te ostale multifunkcionalne dvorane za kongrese, seminare ili poslovne sastanke. Unutar hortikulturnog parka hotela nalazi se i starovjekovna crkva Sv. Križa, koja posjetiocima može pružiti kako spiritualne tako i povijesne doživljaje kulturne baštine lokalnog kraja.

 

Popusti za djecu: dijete do 3 godine s roditeljima u krevetu gratis. Djeca od 3 do 9 godina borave besplatno uz nadoplatu obroka 40,00 kn dnevno na licu mjesta. Djeca od 9 do 14 godina plaćaju 150,00 kn smještaj i obrok 50,00 kn dnevno na licu mjesta.



WELLNESS & SPA
Kroz idealnu fuziju topline drveta, čvrstoće kamena i snage vode, Wellness & Spa centar hotela Punte predstavlja oazu mira sa wellness programom iz Vaših snova. 


 Uz savjete stručnog i profesionalnog osoblja opustite svoje tijelo i duh odabirom za Vas najprikladnijih tretmana kao što su Relax, Antistress, Hot-stone, Detox, Wai-thai, Quick Regeneration ili Sanjarenje u Dvoje wellness i spa programa.  Na raspolaganju su i unutarnji bazen, tri vrste kupelji, beauty programi, kao i fitness centar.


 

Djeca do 16 godina mogu koristiti unutarnji bazen od 9 do 17 sati svaki dan, samo uz pratnju roditelja.



Vodice
Vodice su poznate po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i blizini brojnih atraktivnih destinacija. Okružene ljepotom mora, otoka i vodotoka, te nacionalnih parkova, mame svojom neobičnošću putnika-namjernika željnog opuštajućeg, zdravstvenog i aktivnog odmora, zabave i užitaka. Vesele, bučne i vrele u danjoj vrevi, a opet tihe, ljupke i čarobne u zalazu sunca i ljepoti noćnog smiraja...to su Vodice.