[CIJELA HRVATSKA] Poboljšajte mršavljenje! Jedan paket od 200 grama zelene kave za mršavljenje po cijeni od 89 kn uz mogućnost preuzimanja u Zagrebu ili dostave za cijelu Hrvatsku!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zelena kava pomaže pri mršavljenju, a koristi se kao napitak i lijek još od davnina! Pomaže u održavanju normalne razine šećera u krvi te smanjenju apsorpcije glukoze! Kupon vrijedi do 10.03.2019.!

Zelena kava 

Zelena kava je napitak koji se priprema kao bilo koja obična instant kava, a ima pozitivne učinke na očuvanje zdravlja u procesu mršavljenja i održavanja normalne tjelesne težine. Ovaj način mršavljenja pomoću ekstrakta zelene kave djeluje na dva načina - pri ulasku u tijelo sagorijevaju glukozu, šećer i masnoće. Također usporava oslobađanje šećera u krvožilni sustav, a kad se šećer ne oslobađa u krvi, ne stvara se mast.

Glavni sastojak ovog proizvoda je ekstrakt zelene kave, a uz njega sadrži: 

- hrastovu sjajnicu koja se koristi za jačanje organizma, toniranje krvi, smanjenje umora i tromosti i poboljšanje probave

- sojine klice koje daju osjećaj sitosti i imaju pozitivan učinak na probavu

- senu koja potiče metabolizam i probavu na brži rad

- divlju ružu koja je izvor vitamina C

Dijeta sa zelenom kavom smatra se jednim od najsigurnijih i najzdravijih načina mršavljenja zbog antioksidativnog učinka koji za posljedicu ima zaštitno djelovanje na stanice i kardiovaskularni sustav.

Ponuda uključuje: 200 grama zelene kave za mršavljenje po cijeni od 89 kn!


Ne preporučuje se: djeci ispod 16 godina starosti, ljudima sa srčanim smetnjama, visokim tlakom i dijabetesom, trudnicama i majkama koje doje.

Preuzimanje proizvoda osobno u Av.Dubrava 45 (NAJ ČAJ) uz obaveznu najavu dan ranije.

Nakon primitka kupona potrebno je osobne podatke, broj telefona, adresu za dostavu, kod i ID kupona proslijediti na mail: nactive.info@gmail.com ukoliko se odlučite za dostavu