Ljepote Istre očaravaju svakog! 3 dana i 2 noćenja s doručkom u modernom dizajnu šarmantne, udobne Ville Valencan 2 uz poklon dobrodošlice - bocu vina za 2 odrasle osobe i 1 dijete...1989kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje i doručak u hladnjaku (maslac, pekmez, tost kruh, vakumirana salama i sir)! Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete i vrijedi do 14.04.19.!

Villa Valencan 2 - šarm, udobnost i moderan dizajn!

Villa Valencan 2 je novoizgrađena prizemna kuća za 2+2 osobe sa bazenom  , jacuzzyem i saunom koja se nalazi u selu Betiga na južnom dijelu zapadne obale Istre, svega 1,3 km od prekrasne šljunčane plaže i 20 km od kulturnog i gospodarskog središta Istre – Pule..

Bazen se grije samo kad je vanjska temperatura zraka minimalno 15 stupnjeva celzijusa!

Selo Betiga se sastoji od novoizgrađenih kuća i kuća u izgradnji (tijekom ljeta nema građevinskih radova) koje njihovi vlasnici u pravilu koriste tijekom godišnjeg odmora. Kuća je izgrađena 2017 godine i opremljena je novim i atraktivnim namještajem. Smještena na vlastitoj ograđenoj parceli od cca 100 m2, Villa Valencan 2 gostima nudi otvoreni bazen sa tušem na otvorenom, jacuzzy i saunu, ljetnu kuhinju sa roštiljem i natkrivenom terasom sa sjedećom garniturom, te privatni parking za jedan automobil.

Villa Valencan 2 je površine 45 m2. Kuća se sastoji od dvokrevetne spavaće sobe sa tušem/WC, klima uređajem i SAT-TV te dnevnog boravka sa kaučem za spavanje za dvije osobe sa blagovaonicom i kuhinjom. Iz kuhinje i dnevnog boravka izlazi se na natkrivenu terasu sa roštiljem i sjedećom garniturom koja se nalazi pored bazena.